10W-40 Elf Evolution 700 Turbo D 5L

429 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Elf
Vascozitatea uleiului
10W-40
Volum
5L
Tip ulei
Semi sintetic
Tipul motorului
Motorina

Asigurarea calitatii

A cumpara

Un lubrifiant semi-sintetic pentru motoare este prezentat pentru utilizare la orice motoare care nu sunt utilizate in zone in care temperaturile de iarna sunt foarte des observate. Acest lucru se explica prin faptul ca lubrifiantul 10W-40 Elf Evolution 700 Turbo D se teme de temperaturile de iarna, deoarece in astfel de situatii, uleiul va pune in pericol atat masina, cat si proprietarul masinii si utilizatorii drumului. In consecinta, cercetatorii recomanda insistent practicarea componentelor auto majore, concentrandu-se in acelasi timp pe pozitia dezvoltatorului.


Lista de caracteristici a uleiului sintetic 10W-40 Elf Evolution 700 Turbo D.
Modelul specificat de lubrifiant are o lista semnificativa de avantaje, care sunt importante de mentionat in locul de mai jos:

Uleiul semisintetic se distinge prin munca decenta la orice motoare care functioneaza conform intentiei dezvoltatorilor care recomanda sa ia in considerare vremea potrivita. In acest caz, lubrifiantul exprima bine toate abilitatile personale si asa mai departe;

Pastreaza protectia pe termen lung a pieselor masinii impotriva uzurii active si multe altele. A fost posibil sa se obtina rezultate atat de decente cu ajutorul mai multor aditivi in amestecul de uleiuri;

Rezistenta decenta la procesele oxidative termice. Datorita distrugerii actiunii acidului, modelul mentionat este foarte solicitat in fiecare centru de transport si magazin;

Se caracterizeaza printr-o economie semnificativa de combustibil datorita contactului mic al pieselor motorului, cu atat mai putin se foloseste combustibil;

Interconectare uimitoare cu diferite modele de curatare. Modelul specificat include o cantitate minima de luminoform, diverse minerale, sulfati;

Un avantaj important al modelului de ulei prezentat este ca, chiar si la temperaturi minime, orice vehicul va porni fara nicio problema;

Acest model de ulei 10W-40 Elf Evolution 700 Turbo D este pe buna dreptate numit universal, deoarece uleiul semisintetic merge bine la motoarele care functioneaza pe benzina si motorina;


La crearea uleiului 10W-40 Elf Evolution 700 Turbo D, dezvoltatorii au folosit cele mai noi tehnologii profesionale de inalta calitate si particule chimice, care au afectat in mod semnificativ starea, performanta, rezistenta la uzura si calitatea. Acest lubrifiant este foarte solicitat deoarece acest model are calitati de inalta clasa care au uimit multi soferi.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.