10W40 Elf Evolution 700 Turbo Diesel

17 258 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Elf
Vascozitatea uleiului
10W-40
Volum
208L
Tip ulei
Semi sintetic
Tipul motorului
Motorina

Asigurarea calitatii

A cumpara

Lubrifiantul semisintetic pentru motoare este recomandat pentru utilizarea in motoarele moderne care nu sunt utilizate in regiuni in care temperaturile sub zero sunt adesea observate pe termometru. Acest lucru se datoreaza faptului ca grasimea 10W40 Elf Evolution 700 Turbo Diesel se teme de temperaturile inghetate, deoarece in situatiile de mai sus, lubrifiantul va inlocui doar atat masina, cat si proprietarul masinii si utilizatorii drumului. Din aceasta cauza, inginerii sugereaza cu fermitate intretinerea unor importante produse auto, concentrandu-se pe recomandarile dezvoltatorului.


Lista avantajelor uleiului sintetic 10W40 Elf Evolution 700 Turbo Diesel
Acest model de lubrifiant este caracterizat de un mare catalog de avantaje, care ar trebui mentionat in urmatorul loc:

Uleiul semisintetic se caracterizeaza printr-o performanta uimitoare la orice motor, care functioneaza conform recomandarilor producatorilor, care sfatuiesc sa tina cont de vremea potrivita. In acest caz, uleiul reprezinta perfect toate proprietatile functionale individuale si multe altele;

Ofera protectie pe termen lung a pieselor auto impotriva uzurii fulgerului si multe altele. A fost posibil sa se obtina rezultate atat de bune cu ajutorul diferitelor elemente din compozitia lubrifiantului;

Stabilitate decenta impotriva curentilor oxidativi. Datorita neutralizarii procesului acid, modelul prezentat este foarte solicitat in fiecare centru de transport si magazin;

Difera in ceea ce priveste practicitatea mare a combustibilului datorita contactului mic al pieselor motorului, se foloseste combustibil mult mai putin diferit;

Relatie adecvata cu orice structura de curatare. Acest model include cantitatea minima de fosfor, diverse minerale, sulfati;

Principalul punct al acestui model de ulei este ca, chiar si la temperaturi geroase, orice vehicul va porni fara nicio problema;

Acest model de ulei 10W40 Elf Evolution 700 Turbo Diesel este considerat meritat universal, deoarece uleiul semisintetic este ideal pentru motoarele care efectueaza service pe benzina si motorina;


In productia de ulei 10W40 Elf Evolution 700 Turbo Diesel, expertii au folosit cele mai noi tehnologii moderne si profesionale si elemente care au influentat semnificativ structura, functionalitatea, durata de viata si nivelul de vascozitate. Acest ulei este foarte solicitat, deoarece acest model are proprietati de prima clasa, care

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.