140Ah Platin Classic 6СТ-E

2387 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Platin
Voltaj
12V
Capacitate
140Ah
Lungime
513 mm
Latime
175 mm
Inaltime
234 mm

Asigurarea calitatii

A cumpara

Aceasta companie de baterii este fabricata intr-o intreprindere inovatoare paneuropeana, unde se consuma cele mai importante elemente, in plus, cei mai buni designeri si restul eruditilor fac meserii. Aceasta baterie 140Ah Platin Classic 6CT-E este utilizata destul de dens in zona maxima a tarilor din Europa, deoarece elementul auto a trait multiple verificari si provocari pentru invariabilitate, hipersecuritate si capacitate operationala. Datorita faptului ca aceasta baterie are caracteristici personale de prima clasa, numerosi curse o aleg la fel. Sursa de automobile poate fi epuizata, atat pentru vehiculele de dimensiuni mici, cat si pentru vehiculele utilitare. Principala confirmare a ultra-sigurantei este existenta certificatelor, care vorbesc despre respectarea reglementarilor standard de siguranta. Toata lumea stie ca un acumulator termic de inalta calitate trebuie sa aiba o capacitate crescuta si sa arunce alimente catre intregul sistem al masinii. Pe baza acestui fapt, daca nu v-ar deranja sa cumparati o baterie dovedita si cea mai profesionala, va recomandam sa luati o nota cu privire la bateria mentionata. Se distinge prin caracteristici tehnice profesionale, pe langa o viata de lucru imbunatatita.


Lista avantajelor acestui acumulator 140Ah Platin Classic 6CT-E

Continut de calitate pentru fiecare detaliu;

Moment sporit de lucru;

Continut imbunatatit;

Super calitate excelenta;

Rezistent la explozie incarcat;

Paritate reusita de super calitate si valoare;

Rezistenta buna la rugina datorita elementelor moderne;

Rezistenta excelenta la temperaturi foarte ridicate;

Linometrie de retea buna;


Cumparand bateria auto 140Ah Platin Classic 6CT-E mentionata mai sus, deveniti proprietarul unui mecanism excelent care va va oferi o cursa stabila, rentabila si de lunga durata in vehiculul dvs. Selectarea sursei de alimentare pentru o masina este o chestiune serioasa, deoarece intreaga functionalitate a masinii si mecanismele individuale, care au nevoie in mod constant de alimente de inalta calitate, vor depinde de aceasta. In cazul in care nu stiti ce produs sa opriti, atunci compania noastra este gata sa va prezinte doua moduri. In primul caz, cititi instructiunile de la producatorul vehiculului. In al doilea rand este sa fii de acord cu specialistii nostri, care vor alege un acumulator eficient pentru tine in cateva momente. Nu are sens sa ne oprim, deoarece suntem bucurosi sa ne ajutam clientii in orice moment si sa le oferim optiuni adecvate pentru masinile lor. Aici veti gasi cea mai bogata selectie de baterii cu parametri de inalta calitate, cu toate acestea la cele mai mici preturi. Gasiti doar modele dovedite pentru calul personal de fier.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.