55Ah Akom 6CT

980 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Akom
Voltaj
12V
Capacitate
55Ah
Lungime
242 mm
Latime
175 mm
Inaltime
190 mm

Asigurarea calitatii

A cumpara

Aceasta firma de aprovizionare auto este produsa intr-o fabrica europeana inovatoare care practica nanotehnologie destul de avansata si este, de asemenea, creata de ingineri uimitori si alti profesionisti. Acest acumulator 55Ah Akom 6CT este utilizat pe scara larga in zona preferentiala a tarilor europene, datorita faptului ca bateria a trecut diferite experimente si teste exprese pentru stabilitate, hipersecuritate si functionalitate. Deoarece aceasta baterie isi demonstreaza incredibil propriile capacitati, diferiti soferi o prefera strict. Sursa vehiculului poate fi utilizata atat pentru vehiculele mici, cat si pentru cele mari. Cea mai importanta dovada a durabilitatii este disponibilitatea certificatelor, care mentioneaza conformitatea cu standardele mondiale de fiabilitate. Nu este un secret faptul ca un acumulator de inalta calitate ar trebui sa se distinga prin capacitatea sa maxima si sa aduca munitia la conceptele absolute de masina. Avand in vedere acest lucru, daca doriti sa aveti o sursa de alimentare sigura si foarte specializata, va sugeram sa luati nota in special pentru produsul mentionat. Difera in etichetele tehnice irefutabile, inclusiv data de expirare imbunatatita.


Avantajele acestui acumulator 55Ah Akom 6CT

Mancare excelenta pentru intreaga masina;

Durata de viata imbunatatita;

Capacitate crescuta;

Super calitate perfecta;

Siguranta asigurata impotriva exploziei;

Paritate excelenta a calitatii si tarifelor europene;

Nobila rezistenta neincetata la murdarie datorita combinatiilor modernizate;

Rezistenta uimitoare la proiectile la temperaturi scazute;

Lineolongimetrie de retea corecta;


Alegand aceasta sursa Akom 6CT de 55Ah, sunteti proprietarul unei celule auto de calitate care va garanteaza o plimbare durabila, productiva si de lunga durata in vehiculul dvs. personal. Selectarea sursei de energie pentru un vehicul este o ocupatie speciala semnificativa, deoarece capacitatea absoluta a vehiculului si a altor elemente care au nevoie sistematica de hrana completa vor depinde de aceasta. In cazul in care nu stiti ce tip sa intrerupeti, atunci compania noastra este gata sa va prezinte doua moduri. In primul rand, cititi invataturile de la producatorul masinii. Al doilea este sa facem echipa cu angajatii nostri, care in cateva minute vor prezenta un acumulator inteligent pentru dvs. Nu are sens sa ne inghesuim, deoarece de fiecare data suntem bucurosi sa oferim asistenta soferilor nostri si sa le oferim elemente de neegalat pentru masinile lor. Aici veti gasi cea mai larga gama de baterii cu functii profesionale, cu toate acestea la preturi foarte mici. Gasiti doar elemente profesionale pentru calul dvs. de fier.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.