5W-30 Elf Evolution FullTech FE

730 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Elf
Vascozitatea uleiului
5W-30
Volum
5 л
Tip ulei
Sintetic
Tipul motorului
Motorina

Asigurarea calitatii

A cumpara

Uleiul de motor sintetic este propus pentru utilizare in motoare de inalta calitate, care sunt adesea utilizate in situatii semnificativ riscante si dificile. Acest ulei 5W-30 Elf Evolution FullTech FE difera de uleiul semi-sintetic si mineral prin faptul ca cel ulei sintetic garanteaza un nivel mai confortabil de functionare a motorului, ceea ce a imbunatatit intervalul de functionare. La dezvoltarea uleiului, au fost utilizate cele mai moderne dispozitive si materii prime dovedite, care au influentat semnificativ caracteristicile cu rezultate bune.


Lista avantajelor uleiului sintetic 5W-30 Elf Evolution FullTech FE
Dintre avantajele acestui model de ulei, se pot distinge aceste puncte:

Isi desfasoara in mod decent serviciul chiar si in cele mai reci temperaturi si conditii meteorologice periculoase;

Recomandat pentru utilizare atat la motoarele pe benzina, cat si la cele diesel. Datorita acestui fapt, acest model pare meritat sa fie unic si multifunctional;

Elimina diverse forme de murdarie din inima masinii;
Ofera un acoperis excelent si perfect impotriva uzurii bruste in situatii semnificativ dificile;

Lubrifiantul este eliberat la un consum foarte mic de deseuri. Drept urmare, diferiti piloti prefera uleiul mentionat pentru propria masina, pentru a nu lua doar un ulei de prima clasa, ci si pentru a cumpara ulei cu o perioada lunga de utilizare, care nu va permite transferul uleiului rapid;

Ideal pentru soferii care au masini rapide, de ultima generatie, precum si tot felul de motociclete si quad-uri. Acest lucru se explica prin faptul ca modelul de ulei specificat demonstreaza toate functiile sale intr-o maniera de inalta clasa, mentinandu-le chiar si la viteze mai mari;

Uleiul mentionat are un nivel mare de practica, este punctul mentionat care fascineaza multi proprietari de masini, deoarece productia stie multe despre lubrifianti.


Trebuie remarcat faptul ca toate produsele acestei companii 5W-30 Elf Evolution FullTech FE au tot felul de certificate si garantii care reprezinta ferm calitatea, atat proprietatile, cat si calitatea crearii elementelor auto. Tipul specificat de lubrifiant "5W-30 Elf Evolution FullTech FE este perfect pentru orice sofer care apreciaza si recunoaste uleiurile de prima clasa si accesibile.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.