5W-30 Total Quartz 9000 Future NFC

486 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Total
Vascozitatea uleiului
5W-30
Volum
4L
Tip ulei
Sintetic
Tipul motorului
Бензин, Дизель

Asigurarea calitatii

A cumpara

Un lubrifiant sintetic pentru motor a fost introdus in inimile modernizate ale masinii, care, in multe cazuri, sunt operate in circumstante foarte periculoase si neobisnuite. Acest lubrifiant 5W-30 Total Quartz 9000 Future NFC difera de semisintetic si mineral prin faptul ca sinteticul ofera un nivel mai mare de forta motrice, ceea ce a permis o crestere a perioadei de functionare. La vanzarea uleiului, au fost utilizate cele mai moderne, cele mai bune mecanisme si materii prime, care au influentat semnificativ caracteristicile cu un rezultat bun.


Lista avantajelor uleiului sintetic 5W-30 Total Quartz 9000 Future NFC
Dintre avantajele modelului de ulei mentionat, merita mentionate urmatoarele puncte:

Efectueaza servicii de prima clasa chiar si la temperaturi semnificativ scazute si conditii meteorologice periculoase;

Recomandat pentru utilizare atat la motoarele pe benzina, cat si la cele diesel. De aceea, modelul de insamantare pare, pe buna dreptate, convenabil si multifacetic;

Previne depuneri multiple in motor;

Ofera o protectie excelenta si perfecta impotriva supratensiunii instantanee in conditii foarte proaste;

Lubrifiantul este eliberat cu o conversie redusa in deseuri. In consecinta, diferiti pasionati de masini aleg uleiul de masina personal mentionat pentru a nu lua doar un ulei de prima clasa, ci si pentru a cumpara ulei cu o perioada lunga de utilizare, care nu va permite consumul activ de lubrifiant;

Potrivit pentru curse care folosesc curse, masini populare, precum si diverse motociclete si ATV-uri. Acest lucru este interpretat de faptul ca modelul prezentat al lubrifiantului prezinta toate caracteristicile sale de prima clasa, sprijinindu-le chiar si la cele mai mari viteze;

Uleiul mentionat are un nivel bogat de practica, este elementul prezentat care fascineaza multi proprietari de masini, deoarece compania stie multe despre industria lubrifiantilor.


Este important sa retineti ca toate produsele acestei companii 5W-30 Total Quartz 9000 Future NFC au diferite tipuri de certificate si garantii care arata cu fermitate calitatea ambelor caracteristici si calitatea crearii produsului. Acest tip de ulei 5W-30 Total Quartz 9000 Future NFC va fi foarte apreciat de toti soferii care apreciaza si adora uleiurile de inalta calitate si accesibile.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.