5W30 Castrol Magnatec Prof. Stop-Star.

818 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Castrol
Vascozitatea uleiului
5W-30
Volum
5L
Tip ulei
Sintetic
Tipul motorului
Бензин, Дизель

Asigurarea calitatii

A cumpara

Un lubrifiant sintetic pentru motoare este indicat pentru utilizarea in motoare de inalta performanta, care sunt adesea practicate in circumstante extrem de riscante si neobisnuite. Acest ulei este diferit 5W30 Castrol Magnatec Prof. Stop-Star. de la semi-sintetic si mineral in acel sintetic ofera un nivel mai ridicat de service al motorului, ceea ce a facut posibila cresterea duratei de viata. La dezvoltarea uleiului, au fost utilizate cele mai relevante mecanisme si materiale de inalta calitate, care au influentat in mod semnificativ lucrarea cu un rezultat pozitiv.


Lista avantajelor uleiului sintetic 5W30 Castrol Magnatec Prof. Stop-Star.
Dintre avantajele modelului de ulei mentionat, este logic sa evidentiem aceste puncte:

Functioneaza bine chiar si la temperaturi semnificativ scazute si conditii meteorologice extreme;

Este oferit pentru consum, atat la motoarele pe benzina, cat si la cele diesel. De aceea, modelul de insamantare pare sa fie, pe buna dreptate, destul de convenabil si multifacetic;

Indeparteaza diferite straturi de deseuri din motor;

Ofera o protectie excelenta si excelenta impotriva uzurii bruste in conditii foarte slabe;

Lubrifiantul are un consum redus de ardere. Datorita acestui fapt, multi proprietari de masini achizitioneaza acest ulei pentru transportul personal, pentru a cumpara nu numai ulei de inalta calitate, ci si pentru a achizitiona ulei cu o durata lunga de viata, care nu va permite transferul fulger al fluidului de lubrifiere;

Va fi perfect pentru soferii care au masini de curse, populare, precum si orice biciclete si quad-uri. Acest lucru se exprima prin faptul ca modelul de ulei specificat reprezinta profesional toate functiile sale, mentinandu-le chiar si la cele mai mari viteze;

Acest ulei contine o experienta indelungata, este momentul prezentat care atrage multi proprietari de masini, deoarece compania este orientata in domeniul lubrifiantilor.


Trebuie adaugat ca toate bunurile companiei specificate 5W30 Castrol Magnatec Prof. Stop-Star. detine tot felul de certificate si garantii care demonstreaza cu incredere atat calitatea atat a proprietatilor, cat si calitatea productiei. Tipul prezentat de lubrifiant 5W30 Castrol Magnatec Prof. Stop-Star. va atrage toti soferii care cauta, iubesc uleiurile de prima clasa si dovedite.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.