5W30 Mannol Stahlsynt Energy

45 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Mannol
Vascozitatea uleiului
5W-30
Volum
1L
Tip ulei
Semi sintetic
Tipul motorului
Бензин, Дизель

Asigurarea calitatii

A cumpara

Un lubrifiant semi-sintetic pentru motoare este recomandat pentru utilizarea in motoarele de clasa medie care nu sunt utilizate in orase, unde exista adesea un grad minus de caldura in afara ferestrei. Acest lucru se datoreaza faptului ca grasimea 5W30 Mannol Stahlsynt Energy se tem de cele mai scazute temperaturi, deoarece in astfel de conditii, uleiul va inlocui intotdeauna atat masina, cat si proprietarul si pasagerii masinii. Avand in vedere acest lucru, cercetatorii sugereaza cu tarie practicarea unor elemente importante pentru automobile, concentrandu-se pe regulile dezvoltatorului.


Lista beneficiilor uleiului sintetic 5W30 Mannol Stahlsynt Energy
Modelul de lubrifiant prezentat are un catalog semnificativ de avantaje pe care este logic sa le mentionam in acest loc:

Lubrifiantul semisintetic este remarcabil pentru performantele sale uimitoare la diferite motoare, care sunt operate conform recomandarilor creatorilor, carora li se cere sa ia in considerare vremea favorabila. In acest caz, lubrifiantul marcheaza perfect toate abilitatile sale si multe altele;

Ofera protectie completa a pieselor motorului impotriva uzurii neuniforme si altele. Pentru a obtine astfel de rezultate excelente au aparut datorita diferitilor aditivi din ulei;

Stabilitate decenta impotriva curentilor oxidativi. Datorita distrugerii actiunii acidului, acest model este foarte solicitat in diferite centre de transport si magazine;

Difera intr-o economie de combustibil destul de mare datorita contactului minim al pieselor motorului, se utilizeaza combustibili mult mai putini;

Compatibilitate exacta cu o varietate de modele de curatare. Modelul prezentat include mai putin fosfor, diverse minerale, sulfati;

Un avantaj important al acestui model de ulei este ca, chiar si la temperaturi minime, absolut orice masina va porni fara o singura problema;

Acest model de ulei 5W30 Mannol Stahlsynt Energy este indicat in mod meritat ca fiind universal, deoarece uleiul semisintetic este potrivit pentru motoarele care efectueaza service pe benzina si motorina;

La fabricarea uleiului 5W30 Mannol Stahlsynt Energy, expertii au folosit tehnologii si elemente moderne si moderne, profesionale, care au influentat semnificativ structura, functionalitatea, durata de viata si nivelul de vascozitate. Lubrifiantul prezentat este foarte solicitat, deoarece acest model are cele mai bune calitati, care au cucerit multi soferi.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.