5W40 Elf Excellium NF

150TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Elf
Vascozitatea uleiului
5W-40
Volum
1 л
Tip ulei
Tipul motorului
Motorina

Asigurarea calitatii

A cumpara

Uleiul de motor sintetic este prezentat pentru utilizare in orice motor, care in multe cazuri este practicat in situatii foarte periculoase si dificile. Acest ulei 5W40 Elf Excellium NF difera de uleiul semi-sintetic si mineral prin faptul ca cel ulei sintetic ofera un nivel de actiune motor mult mai ridicat, ceea ce a asigurat o crestere a perioadei de functionare. La crearea uleiului, au fost utilizate cele mai moderne tehnologii si materiale de prima clasa, care au influentat intr-o mai mare masura caracteristicile cu un rezultat bun.


Lista avantajelor uleiului sintetic 5W40 Elf Excellium NF
Dintre caracteristicile acestui model de ulei, pot fi mentionate urmatoarele puncte:

Isi face treaba perfect chiar si in cele mai reci temperaturi si conditii meteorologice periculoase;

Recomandat pentru utilizare atat la motoarele pe benzina, cat si la cele diesel. Astfel, acest model este considerat pe buna dreptate universal si multifacetic;

Elimina orice formare a straturilor reziduale din motor;
Creeaza un acoperis de prima clasa si excelent impotriva supraincarcarii instantanee in conditii semnificativ dificile;

Uleiul se remarca prin consumul redus de combustie. Datorita acestui fapt, multi soferi prefera acest ulei pentru un vehicul personal, pentru a nu lua doar un ulei de prima clasa, ci si pentru a cumpara ulei cu o perioada lunga de utilizare, ceea ce nu va duce la un consum accentuat de fluid de lubrifiere;

Este potrivit pentru soferii care opereaza masini moderne ultra-rapide, precum si orice motociclete si ATV-uri. Acest lucru este descris de faptul ca acest model de lubrifiant de prima clasa reprezinta toate capacitatile sale, protejandu-le chiar si la viteze periculoase;

Uleiul prezentat contine o experienta demna, este momentul mentionat care captiveaza multi soferi, deoarece compania stie multe despre lubrifianti.


Trebuie subliniat faptul ca intreaga gama a companiei prezentate 5W40 Elf Excellium NF detine numeroase certificate si contracte care demonstreaza ferm calitatea, atat caracteristicile, cat si calitatea productiei de elemente auto. Acest tip de lubrifiant 5W40 Elf Excellium NF este ideal pentru toti proprietarii de masini care cauta uleiuri profesionale si dovedite.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.