75Ah Akom Reactor

1252TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
75Ah Akom Reactor
Voltaj
12V
Capacitate
75Ah
Lungime
278 mm
Latime
175 mm
Inaltime
190 mm

Asigurarea calitatii

A cumpara

Compania de baterii mentionata mai sus se desfasoara la o noua intreprindere europeana, unde sunt utilizate tehnologii progresive reale, inclusiv cei mai buni designeri si alti cunoscatori. Acest acumulator de 75Ah Akom Reactor este adesea utilizat intr-o zona mai extinsa a tarilor europene, deoarece produsul a trecut prin tot felul de teste si provocari pentru stabilitate, fiabilitate si performanta. Deoarece aceasta baterie este o expresie de prima clasa a calitatilor personale, numerosi curse o comanda exclusiv. Sursa vehiculului poate fi epuizata atat pentru vehiculele mici, cat si pentru vehiculele grele. Dovada principala a ultra-sigurantei este existenta certificatelor care mentioneaza conformitatea cu reglementarile mondiale de fiabilitate. Toata lumea stie ca un acumulator termic de inalta calitate trebuie sa aiba o adancime mare si sa ofere o putere speciala fiecarui concept de masina. Avand in vedere acest lucru, daca sunteti in cautarea unei surse de alimentare sigure si semnificative, atunci va recomandam sa luati note direct despre acest element auto. Difera in parametrii de inginerie incontestabili, inclusiv durabilitatea imbunatatita.


Lista de caracteristici ale puterii auto cu reactor Akom 75Ah prezentate:

Alimentare electrica reparabila pentru intreaga masina;

Lacuna de lucru imbunatatita;

Relevanta actualizata;

Super calitate speciala;

Securitate europeana promisa;

Meci excelent de super calitate si pret;

Rezistenta excelenta la coroziune datorita combinatiilor modernizate;

Rezistenta excelenta la vibratii;

Microgeometrie profesionala a retelei;


Achizitionand bateria auto 75Ah Akom Reactor mentionata mai sus, deveniti stapanul unui element specializat care va va oferi o plimbare sigura, rentabila si pe termen lung in propria masina. Selectarea unui acumulator pentru o masina este o ocupatie responsabila, deoarece intreaga functionalitate a masinii si a elementelor primite, care necesita in mod inevitabil o sursa de alimentare decenta, vor depinde de aceasta. In cazul in care nu stiti pe ce ulei trebuie sa ramaneti, atunci compania noastra se bucura sa va sfatuiasca doua optiuni. In primul caz - familiarizati-va cu invataturile producatorului de masini. In al doilea rand, apelati profesionistii nostri, care va vor selecta un acumulator eficient in cateva minute. Nu are sens sa fim modesti, pentru ca suntem intotdeauna bucurosi sa ne intalnim cu consumatorii la jumatatea drumului si sa le oferim produse pentru masinile lor in afara concurentei. Aici veti gasi cel mai divers sortiment de baterii cu parametri de prima clasa, in plus fata de acestea la cele mai mici preturi. Luati direct cele mai bune piese de schimb pentru masina dvs. personala.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.