80W90 Elf Tranself Type B

122 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Elf
Vascozitatea uleiului
80W-90
Volum
1L
Tip ulei
Semi sintetic
Tipul motorului
Motorina

Asigurarea calitatii

A cumpara

Lubrifiantul semisintetic auto este recomandat pentru utilizare in inimile auto moderne care nu sunt utilizate in tarile in care se gaseste adesea cel mai scazut grad de caldura in afara ferestrei. Acest lucru se datoreaza faptului ca lubrifiantul 80W90 Elf Tranself tip B se teme de temperaturile inghetate, deoarece in astfel de conditii, lubrifiantul nu va face decat sa puna in pericol atat masina, cat si soferul si pasagerii. Prin urmare, cercetatorii sfatuiesc cu tarie practica marilor produse auto, concentrandu-se pe prescriptiile producatorului.


Lista de caracteristici a uleiului sintetic 80W90 Elf Tranself tip B.
Modelul de lubrifiant specificat are un catalog larg de caracteristici care trebuie mentionate in acest loc:

Uleiul semi-sintetic este eliberat de serviciul de lux din diferitele inimi ale masinii, care sunt practicate conform indicatiilor creatorilor carora li se cere sa tina cont de vremea corecta. In acest caz, uleiul isi exprima in mod adecvat toate proprietatile functionale si asa mai departe;

Ofera protectie de inalta calitate a pieselor auto impotriva uzurii rapide si nu numai. Pentru a obtine acest tip de rezultate decente au aparut cu ajutorul diferitelor impuritati din formula lubrifiantului;

Rezistenta semnificativa la curentii termici oxidativi. Datorita distrugerii procesului acid, modelul mentionat este foarte solicitat in toate centrele si magazinele auto;

Se remarca printr-o moderare mare a combustibilului datorita contactului minim al pieselor motorului, cu atat mai putin se foloseste combustibil;

Compatibilitate perfecta cu diferite structuri de curatare. Modelul evidentiat contine o cantitate redusa de fosfor, diverse minerale, saruri;

Principalul punct al acestui model de ulei este ca, chiar si la temperaturi minime, absolut orice masina va porni fara o singura problema;

Acest model de ulei 80W90 Elf Tranself de tip B este meritat considerat versatil, deoarece uleiul semisintetic este potrivit pentru inimile masinilor care efectueaza service pe benzina si motorina;


In productia de ulei 80W90 Elf Tranself tip B, expertii au folosit cele mai noi tehnologii profesionale si de inalta calitate si particule chimice, care au influentat suficient structura, performanta, durata de viata si calitatea. Acest ulei este foarte solicitat deoarece acest model are cele mai bune calitati care au uimit diversi soferi.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.