Akom Reactor 62

1 182 MDL TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Akom
Voltaj
12 V
Capacitate
62 Ah
Lungime
242 mm
Latime
175 mm
Inaltime
190 mm

Asigurarea calitatii

A cumpara

Compania prezentata de acumulatori termici este produsa la o intreprindere europeana modernizata, unde se folosesc supertecnologii de varf, cu toate aceste lucrari uimitoare de designeri si alti mesteri. Acest acumulator Akom Reactor 62 este utilizat neincetat in zona preferata a tarilor europene, deoarece produsul a trecut numeroase experimente si teste pentru stabilitate, inofensivitate si performanta. Deoarece bateria actuala demonstreaza perfect functiile personale, numerosi soferi o aleg. Elementul auto poate fi epuizat atat pentru vehiculele miniaturale, cat si pentru cele mari. Principala confirmare a ultra-sigurantei este faptul ca documentele, care informeaza despre corespondenta reciproca cu traditiile generale de calitate. Nu exista niciun secret in acest sens ca o baterie sigura ar trebui sa se distinga prin adancime crescuta si sa adauge o putere speciala fiecarui element al masinii. De aceea, daca doriti sa gasiti o unitate de alimentare de incredere si foarte specializata, va sugeram sa evidentiati bateria prezentata. Se caracterizeaza prin caracteristici tehnice generale medii, precum si o durata de viata imbunatatita.


O lista cu avantajele acestui acumulator Akom Reactor 62

Nutritie speciala excelenta pentru fiecare detaliu;

Un moment de lucru intensificat;

Continut optimizat;

Super calitate excelenta;

Siguranta la explozie garantata;

Raport excelent dintre ultra-calitate si tarif;

Rezistenta imbunatatita la ruginire datorita combinatiilor ideale;

Rezistenta eficienta la proiectil la temperaturi foarte ridicate;

Linometrie de retea buna;


Alegand bateria prezentata Akom Reactor 62, deveniti proprietarul mecanismului ideal care va va oferi o plimbare sigura, eficienta si pe termen lung in masina. Alegerea sursei de alimentare pentru randul de fier este o actiune responsabila, deoarece lucrarea absoluta a masinii si elementele de intrare, care au nevoie ferm de o sursa de alimentare completa, vor respecta acest lucru. In cazul in care nu stiti pe ce tip sa ramaneti, atunci compania noastra este gata sa va prezinte doua moduri. Primul este sa cititi invataturile de la producatorul vehiculului. In al doilea rand, conectati-va cu managerii nostri, care vor gasi un acumulator individual pentru dvs. in cateva momente. Nu ar trebui sa va strangeti prea mult pentru ca suntem bucurosi sa ne sprijinim calaretii zi si noapte si sa le oferim elemente de neegalat pentru prietenii lor de fier. Aici veti gasi cel mai cuprinzator sortiment de baterii cu caracteristici superbe, in afara de asta la preturi foarte ridicole. Alegeti bunuri practice pentru prietenul personal cu patru picioare.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.