Bridgestone BW502 130/80 R17 65H

2840TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Bridgestone
Model
BW502
Sezonalitate
Tot sezonul
Inaltime
80
Latime
130
Raza
17
Indice de incarcare
65
Indicele de viteza
H

Asigurarea calitatii

A cumpara

Cauciucuri pentru toate anotimpurile Bridgestone BW502 130/80 R17 65H all-season a fost conceput pentru o varietate de autoturisme mici. Acest model de roti pentru orice sezon este prezentat in mod justificat ca o anvelopa de inalta calitate, de prima clasa si confortabila pentru toate anotimpurile. Acest lucru se exprima prin faptul ca stingrayul depaseste perfect obstacolele negative pe caile inghetate si fierbinti, indiferent de vreme. Cea mai importanta diferenta a acestui model fata de altele este combinatia de caracteristici de inalta tehnologie, cum ar fi: cel mai inalt nivel de confort extern si intern, aderenta si stabilitate. In plus, expertii au incercat sa ofere modelului un nivel minim de vibratii aspre, care i-au uimit pe toti soferii, atat incepatori, cat si profesionisti din domeniul lor. Proprietatile de mai sus au fost obtinute datorita unui model nou, modern si de inalta calitate, care a fost creat in conformitate cu diferite reguli.


Cele mai importante avantaje ale acestui model Bridgestone BW502 130/80 R17 65H sunt:

Piesa de profil optimizata, care pastreaza cauciucul de deformari, umflaturi si altele;

Durata de viata imbunatatita;

Indepartarea umiditatii de inalta calitate si rezistenta profesionala la acvaplanare;

Miscare fiabila si destul de confortabila, indiferent de conditiile meteorologice si de sezon;

Manevrabilitate sigura in viraje;

Franare eficienta;

Cea mai buna valoare pentru bani;

Nivelul minim de zgomot, indiferent de vreme.


Banda de rulare a anvelopei Bridgestone BW502 130/80 R17 65H mentionata mai sus include un model unic, clar si de inalta tehnologie, care contine, de asemenea, o mare de elemente diferite care contribuie la rigiditatea atat a cauciucului in sine, cat si a zonei sale de rulare. Noul model a avut un efect excelent asupra rezistentei diferitelor noroi si zapada, eliminand diverse riscuri pe drumurile umede si inghetate. Deoarece anvelopele dimensionale sunt utilizate pe tot parcursul anului, producatorii au lucrat la niveluri de aderenta, durabilitate si supraincarcare pentru a se asigura ca anvelopele si masinile sunt utilizate intr-un mod protejat. La dezvoltarea anvelopei, au fost utilizate cele mai moderne, mai noi, unice si tehnologii de prima clasa, care la randul lor au influentat in special toate tipurile de functii si elemente.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care se poate modifica in functie de cate bucati de patine veti achizitiona. Pentru a cumpara mai mult de o rampa sub linie cu costul marfurilor, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.