Bridgestone Dueler H/P Sport 255/45 R20 101W

6015TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Bridgestone
Model
Dueler H/P Sport
Sezonalitate
Vara
Inaltime
45
Latime
255
Raza
20
Indice de incarcare
101
Indicele de viteza
w

Asigurarea calitatii

A cumpara

Anvelopa de vara Bridgestone Dueler H / P Sport 255/45 R20 101W a fost conceputa pentru o gama larga de masini compacte. Expertii in modele pentru vara s-au concentrat pe obtinerea de performante excelente pentru aceasta anvelopa. Aceasta anvelopa se distinge prin contactul ideal al pantei cu soseaua in ploaie puternica, in plus, modelul are un nivel ridicat de control. Un avantaj important este scurgerea de inalta calitate a apei din zona de sprijin, astfel acest punct culminant mentine nivelul de fiabilitate pe drumuri pe timp ploios.
Pentru a crea performante de prima clasa, dezvoltatorii au folosit o gama larga de materiale decente, care au influentat in primul rand pozitiv manevrabilitatea pe drumurile umede si mai tarziu in ceea ce priveste moliciunea cauciucului, netezimea cauciucului si designul modern al benzii de rulare. De asemenea, in productia rampelor Bridgestone Dueler H / P Sport 255/45 R20 101W, inginerii au decis. Pentru ca transportul sa se distinga printr-un nivel bun de siguranta, o anvelopa pentru sezonul estival trebuie sa aiba o structura de inalta calitate, care la randul sau trebuie sa aiba margini modernizate, taieturi de inalta calitate. Aceste elemente asigura masinii conditii placute in conditii meteorologice si de drum. O componenta importanta care a devenit legatura dintre anvelopa si asfalt nu poate fi trecuta cu vederea. Astfel, banda de rulare a devenit o componenta. Producatorii au creat o banda de rulare decenta, originala, care se remarca nu numai pentru forma sa moderna, ci si pentru o gama larga de caracteristici tehnice.


Printre avantajele importante ale acestui model Bridgestone Dueler H / P Sport 255/45 R20 101W sunt:
     
Silueta speciala a benzii de rulare, care a influentat intr-un mod semnificativ o gama larga de functii de cauciuc;
     
Nu o pasabilitate problematica prin mai multe obstacole care se gasesc pe drumuri;
     
Rezerva se caracterizeaza printr-un nivel decent de zgomot si agitare;
     
Stabilitate excelenta obtinuta cu o constructie solida modificata.


Modelul prezentat al jantelor Bridgestone Dueler H / P Sport 255/45 R20 101W va atrage acele soferi care cauta roti de inalta calitate, rezistente la uzura si la preturi accesibile, deoarece acest model combina parametri excelenti care au influentat semnificativ functionarea deja excelenta si de inalta calitate a partiilor sezon. Diversi incepatori si entuziasti impecabili remarca faptul ca acest model isi prezinta lucrarile intr-un mod original, practic si multe altele, in ciuda vremii si a suprafetei drumului.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care se poate modifica in functie de cate bucati de patine veti achizitiona. Pentru a cumpara mai mult de o rampa sub linie cu costul marfurilor, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.