Castrol Edge Titanium 0W30 5L

1 071 MDL TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Castrol
Vascozitatea uleiului
0W-30
Volum
5 л
Tip ulei
Semi sintetic
Tipul motorului
дизельный, четырехтактный

Asigurarea calitatii

A cumpara

Lubrifiantul sintetic pentru automobile este prezentat pentru utilizare la motoare de clasă medie, care sunt adesea operate în condiții destul de extreme și dificile. Acest ulei se distinge de semisinteticul și mineralul Castrol Edge Titanium 0W30 5L prin faptul că sinteticul garantează un nivel mult mai confortabil de funcționare a motorului, ceea ce a crescut perioada de funcționare. La dezvoltarea uleiului, au fost utilizate cele mai noi și mai bune dispozitive și elemente, care au influențat direct munca cu un rezultat pozitiv. Castrol Edge Titanium 0W30 5L Lista beneficiilor uleiului sintetic Dintre avantajele modelului de ulei prezentat, aceste puncte pot fi menționate: Își execută bine serviciul chiar și la temperaturi foarte înghețate și condiții meteo riscante; Recomandat pentru utilizare atât la motoarele pe benzină, cât și la cele diesel. De aceea modelul menționat este considerat meritat universal și multifuncțional; Îndepărtează depozitele multiple în motor; Asigură un acoperiș de înaltă calitate și decent, datorită supraîncărcării rapide în situații foarte proaste; Lubrifiantul se caracterizează printr-un consum neglijabil de deșeuri. Drept urmare, diferiți șoferi aleg acest ulei pentru vehiculele lor nu numai pentru a cumpăra ulei de înaltă calitate, ci și pentru a achiziționa ulei cu o durată lungă de viață, care nu va permite o ardere bruscă a lubrifiantului; Perfect pentru șoferii care operează mașini rapide și moderne, precum și diverse motociclete și ATV-uri. Este descris prin faptul că acest model de lubrifiant reprezintă perfect toate capacitățile sale, protejându-le chiar și la cele mai extreme viteze; Uleiul menționat include o bogată experiență, este punctul menționat care fascinează mulți șoferi, deoarece compania este orientată în domeniul lubrifianților. Trebuie remarcat faptul că întreaga gamă a acestei companii Castrol Edge Titanium 0W30 5L se distinge prin tot felul de certificate și contracte care demonstrează cu îndrăzneală atât calitatea proprietăților, cât și calitatea producției. Exemplul menționat de lubrifiant Castrol Edge Titanium 0W30 5L va atrage toți șoferii care apreciază, recunosc, uleiurile profesionale și dovedite.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.