DB357 Deta Power

1199 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Deta
Voltaj
12V
Capacitate
35Ah
Lungime
187 mm
Latime
127 mm
Inaltime
220 mm

Asigurarea calitatii

A cumpara

Compania prezentata de baterii se desfasoara la o noua intreprindere europeana, unde se folosesc cele mai socante super tehnologii, in plus, ingineri speciali si alti experti realizeaza meserii. Acest acumulator DB357 Deta Power este destul de des utilizat in majoritatea tarilor din Europa, pe baza faptului ca celula auto a depasit diferite studii si teste pentru rezistenta, fiabilitate si capacitate de lucru. Din motivul ca bateria mentionata isi demonstreaza in mod adecvat propriile caracteristici, multi calareti o aleg strict. Elementul vehiculului poate fi consumat atat pentru vehiculele usoare, cat si pentru cele grele. Principala justificare pentru fiabilitate este disponibilitatea certificatelor, care vorbeste despre respectarea regulilor universale de fiabilitate. Nu exista niciun secret in acest sens ca o baterie de inalta calitate ar trebui mentinuta la o adancime mare si ar trebui sa fie „alimentata” fiecarui sistem auto. Datorita acestui fapt, daca doriti sa gasiti o baterie sigura si foarte magistrala, atunci va propunem sa o ingropati mai ales pe elementul auto specificat. Difera prin caracteristici auto-tehnice demne, pe langa aceasta, intr-o perioada lunga de durabilitate.


Buletin de prezentare al acestui acumulator DB357 Deta Power

„Mancare” ritmica pentru intreaga masina;

Perioada de functionare pompata;

Continut sporit;

Calitate europeana excelenta;

Siguranta electrica incarcata;

Raport favorabil calitate si tarif;

Nobila rezistenta la zdrobire datorita aliajelor ideale;

Rezistenta exceptionala la vibratii;

Microgeometrie cu retea de succes;


Prin achizitionarea acumulatorului specificat DB357 Deta Power, deveniti proprietarul unei celule superioare care va va oferi o calatorie sigura, performanta si de lunga durata in vehiculul dumneavoastra. Alegerea unei baterii pentru o masina este o chestiune serioasa, deoarece intreaga functionalitate a vehiculului si a altor dispozitive care au nevoie nesfarsita de energie neintrerupta vor fi supuse acestui lucru. Daca nu stiti pe ce tip sa ramaneti, atunci compania noastra va poate prezenta in doua moduri. In primul rand - faceti cunostinta cu instructiunile inginerului vehiculului. Pe locul al doilea este sa contactati managerii nostri, care vor selecta un bloc de marca pentru dvs. in cateva momente. Nu fi timid, pentru ca suntem bucurosi sa ne sprijinim clientii in orice moment si sa le oferim variatiile perfecte pentru masinile lor. La noi veti gasi cea mai nelimitata gama de baterii auto cu functii de top si la preturi foarte mici. Comandati numai articole verificate pentru propriul vehicul.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.