DB450 Deta Power

1277 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Deta
Voltaj
12V
Capacitate
45Ah
Lungime
220 mm
Latime
135 mm
Inaltime
225 mm

Asigurarea calitatii

A cumpara

Aceasta companie de surse de alimentare este produsa la o intreprindere straina de mari dimensiuni, unde sunt operate cele mai avansate tehnologii speciale, in timp ce tehnologi selectati si alti experti lucreaza pentru toate acestea. Pachetul de baterii propus Deta Power DB450 este destul de des utilizat in zona preferentiala a teritoriilor europene, deoarece bateria a lucrat prin diferite studii si teste exprese pentru rezistenta, fiabilitate si capacitate operationala. Datorita faptului ca bateria mentionata anterior arata perfect functiile personale, numerosi soferi il aleg doar pe acesta. Bateria poate fi utilizata atat pentru vehicule mici, cat si pentru vehicule grele. Cea mai importanta asigurare a fiabilitatii este faptul ca literele, care vorbeste despre consistenta parametrilor mondiali de fiabilitate. Toata lumea stie ca un acumulator sigur ar trebui sa aiba o adancime si o putere suficienta pentru toate ansamblurile vehiculului. Datorita acestui fapt, daca doriti sa cumparati o baterie dovedita si semnificativ profesionala, atunci va sfatuim sa acordati atentie in special acestui acumulator. Prezinta parametri tehnici uimitori, precum si durabilitate idealizata.


O serie de avantaje ale acestei baterii DB450 Deta Power

Continut de incredere pentru toti „prietenii de fier”;

Moment imbunatatit de functionare;

Cresterea intensitatii energetice;

Super calitate profesionala;

Stabilitate asigurata;

Paritate excelenta a calitatii si pretului european;

Rezistenta excelenta la coroziune datorita conexiunilor de calitate;

Rezistenta la vibratii modificata;

Linie lunga de retea buna;


Alegand acumulatorul de caldura DB450 Deta Power mentionat anterior, sunteti proprietarul mecanismului ideal care va va aduce o cursa inofensiva, productiva si de lunga durata in vehiculul dvs. personal. Selectarea sursei de energie pentru un vehicul este o actiune semnificativa, deoarece functionarea absoluta a vehiculului si toate mecanismele care au nevoie de o putere adecvata tot timpul se vor supune acestui fapt. In cazul in care nu stiti din ce produs alegeti, atunci compania noastra se bucura sa va prezinte doua moduri. In primul rand - familiarizati-va cu recomandarile producatorului vehiculului. In al doilea rand, sa fiti de acord cu specialistii nostri, care vor selecta cel mai bun bloc pentru dvs. in cateva momente. Nu va fie teama, deoarece suntem bucurosi sa ne ajutam oricand pasionatii de masini si sa le aducem produsele ideale pentru vehiculele lor. Aici veti gasi cea mai masiva compozitie de baterii cu proprietati profesionale, precum si la cele mai ridicole preturi. Luati doar cele mai bune piese pentru calul dvs. de fier.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.