DB705 Deta Power

2073 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Deta
Voltaj
12V
Capacitate
70Ah
Lungime
270 mm
Latime
173 mm
Inaltime
222 mm

Asigurarea calitatii

A cumpara

Aceasta marca de baterii este fabricata la o fabrica paneuropeana modernizata, unde se utilizeaza cele mai progresiste supertecnologii, in timp ce lucreaza designeri selectati si alti eruditi. Pachetul de baterii propus DB705 Deta Power este destul de des utilizat in partea maxima a teritoriilor Europei, datorita faptului ca bateria a trait prin diferite unitati de testare si teste de rezistenta, securitate si functionalitate. Deoarece pachetul de baterii mentionat anterior exprima incredibil capacitatile personale, multi proprietari de masini il cumpara in special. Bateria masinii poate fi consumata atat pentru vehiculele ingrijite, cat si pentru cele mari. Principala confirmare a sigurantei este disponibilitatea certificatelor, care difuzeaza despre respectarea standardelor internationale de calitate. Nu este un secret faptul ca un acumulator profesional ar trebui sa aiba o adancime crescuta si sa dea combustibil sistemelor absolute de masina. Astfel, daca doriti sa gasiti o baterie dovedita si incredibil de impecabila, va recomandam sa acordati atentie in special acestui produs. Se caracterizeaza prin caracteristici tehnice ridicate si chiar viata de utilizare multiplicata.


Cateva avantaje ale acestei baterii DB705 Deta Power

„Mancare” perfecta pentru intreaga masina;

Gama de utilizare imbunatatita;

Capacitate speciala idealizata;

Cea mai buna calitate superioara;

Promisiunea biosecuritatii;

Paritate reusita de super calitate si pret;

Rezistenta profesionala la coroziune datorita elementelor moderne;

Rezistenta uimitoare la vibratii;

Planimetrie buna pentru gratare;


Cumparand bateria auto DB705 Deta Power mentionata mai sus, deveniti proprietarul unui mecanism de calitate care va va oferi o plimbare sigura, productiva si pe termen lung in masina dvs. Alegerea sursei de alimentare pentru un vehicul este o chestiune responsabila, intrucat functionarea absoluta a vehiculului si a altor dispozitive care vor avea cu siguranta nevoie de o sursa de alimentare cu drepturi depline vor face obiectul acestui lucru. Daca nu stiti pe ce ulei sa ramaneti, atunci compania noastra se bucura sa va ofere doua moduri. In primul caz, cititi instructiunile de la producatorul vehiculului. In al doilea caz, puteti contacta angajatii nostri, care vor alege un bloc practic pentru dvs. in cateva minute. Nu ezitati, ne bucuram sa ne ajutam calaretii zi si noapte si sa le oferim optiuni adecvate pentru vehiculele lor. Aici veti gasi cel mai divers sortiment de baterii auto cu caracteristici profesionale, pe langa acestea la preturi destul de mici. Gasiti cele mai bune modele pentru calul personal de fier.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.