DB741 Deta Power

1814 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Deta
Voltaj
12V
Capacitate
74Ah
Lungime
278 mm
Latime
175 mm
Inaltime
190 mm

Asigurarea calitatii

A cumpara

Compania de semanat AKB este creata la o noua intreprindere europeana, unde sunt utilizate cele mai inovatoare tehnologii, precum si designeri excelenti si alti eruditi. Aceasta baterie auto DB741 Deta Power este destul de des utilizata in majoritatea tarilor europene, pe baza faptului ca a experimentat numeroase experimente si teste pentru stabilitate, securitate si functionalitate. Datorita faptului ca aceasta baterie demonstreaza propriile functii de prima clasa, multi soferi o cumpara exclusiv. Acumulatorul auto poate fi utilizat atat pentru vehicule miniaturale, cat si pentru vehicule mari. Principala dovada a sigurantei pare a fi existenta contractelor care afirma coerenta cu parametrii standard de calitate. Nu exista niciun secret in acest sens ca un acumulator termic de inalta calitate ar trebui sa se distinga prin adancime buna si sa dea „mancare” conceptelor absolute ale masinii. Avand in vedere acest lucru, daca doriti sa puneti mana pe o sursa de alimentare sigura si incredibil de specializata, va sugeram sa evidentiati direct pe bateria prezentata. Acesta creste cu parametrii tehnici medii, precum si cu o viata de lucru imbunatatita.


Fisa tehnica a acumulatorului prezentat DB741 Deta Power

„Alimente” fiabile pentru toate sistemele;

Segment de lucru actualizat;

Rezervor hidraulic perfectionat;

Cea mai buna calitate superioara;

Securitate garantata;

Egalitate pozitiva intre calitate si pret;

Rezistenta ideala la micro-coroziune datorita aliajelor moderne;

Rezistenta uimitoare la temperaturi foarte ridicate;

Masurarea retelei retelei cu succes;


Prin achizitionarea acestei baterii DB741 Deta Power, sunteti stapanul unei celule auto profesionale care va va oferi un drum fara risc, practic si lung in propriul vehicul. Alegerea unui acumulator pentru o masina este o chestiune semnificativa, deoarece toate lucrarile vehiculului si structurile individuale care necesita in mod sistematic o sursa de alimentare de inalta calitate vor face obiectul acestui lucru. Daca nu stiti pe ce ulei sa opriti, atunci compania noastra este gata sa va sfatuiasca in doua moduri. Mai intai, cititi instructiunile producatorului vehiculului. Al doilea loc este sa ne conectam cu profesionistii nostri, care vor selecta un bloc individual pentru dvs. in cateva minute. Nu are sens sa ne inghesuim, atunci suntem bucurosi sa-i ajutam pe soferii nostri zi si noapte si sa le recomandam cele mai bune produse pentru prietenii lor de fier. Aici veti gasi cea mai diversa gama de baterii auto cu caracteristici ideale, precum si la preturi foarte ridicole. Luati numai bunuri de inalta calitate propriului prieten de fier.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.