Deta DA1000 Senator 3

2 796 MDL TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Deta
Voltaj
12 V
Capacitate
100 Ah
Lungime
353 mm
Latime
175 mm
Inaltime
190 mm

Asigurarea calitatii

A cumpara

Aceasta marca de pachete de baterii este produsa intr-o fabrica europeana bine cunoscuta, unde sunt utilizate elemente cu impact puternic, impreuna cu arhitecti uimitori si alti experti. Aceasta baterie Deta DA1000 Senator 3 este utilizata destul de constant in majoritatea teritoriilor Europei, deoarece bateria a trecut diferite studii si teste pentru rezistenta, fiabilitate si performanta. Deoarece bateria actuala exprima partea personala uimitor, diferiti soferi aleg la fel. Elementul auto poate fi actionat atat pentru vehiculele mici, cat si pentru cele mari. Cea mai importanta dovada a ultra-sigurantei este prezenta diplomelor, care spun despre corespondenta reciproca cu principiile mondiale de calitate. Nu este un secret faptul ca un acumulator profesional ar trebui sa aiba o capacitate crescuta si sa ofere o putere speciala fiecarui dispozitiv din masina. Avand in vedere acest lucru, daca doriti sa obtineti o sursa de alimentare de prima clasa si semnificativ specializata, va recomandam sa va concentrati in special asupra elementului auto prezentat. Acesta creste cu caracteristici tehnice generale medii, precum si cu o viata de lucru imbunatatita.


Lista avantajelor acestui acumulator Deta DA1000 Senator 3

Alimente speciale ritmice pentru toate sistemele;

O lucrare pompata;

Continut actualizat;

Calitate europeana perfecta;

Siguranta la incendiu si la incendiu incredintata;

Egalitate reusita a calitatii si a valorii;

Rezistenta decenta la murdarie datorita combinatiilor de calitate;

Rezistenta uimitoare la temperaturi foarte ridicate;

Lineolongimetrie de retea corecta;


Alegand acumulatorul de caldura Deta DA1000 Senator 3 mentionat anterior, deveniti proprietarul unui element de calitate care va va oferi o plimbare fara riscuri, eficienta si pe termen lung pe propriul vehicul. Selectarea puterii pentru un vehicul este o chestiune semnificativa, deoarece va domina functionarea absoluta a masinii si a altor dispozitive care au nevoie constanta de alimente de calitate. In cazul in care nu stiti pe ce produs sa ramaneti, atunci compania noastra este bucuroasa sa va recomande doua moduri. In primul rand, cititi invataturile de la marca de masini. In al doilea rand, sa le scriem operatorilor nostri, care va vor ridica o baterie superba pentru masina in cateva clipe. Nu va lasati jenat, deoarece suntem bucurosi sa ne sprijinim clientii zi si noapte si le recomandam cele mai bune produse pentru masina lor. Aici veti gasi cea mai masiva compozitie de baterii auto cu functii superbe, pe langa cele mai mici preturi. Alegeti piese de schimb extrem de practice pentru prietenul dvs. personal de fier.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.