Deta DB357 Power

1 189 MDL TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Deta
Voltaj
12 V
Capacitate
35 Ah
Lungime
187 mm
Latime
127 mm
Inaltime
220 mm

Asigurarea calitatii

A cumpara

Marca prezentata de baterii reincarcabile este publicata la o intreprindere europeana inovatoare, unde se practica mecanisme foarte rare, in plus, lucreaza designeri excelenti si alti cunoscatori. Aceasta sursa de alimentare Deta DB357 este destul de des solicitata intr-o parte semnificativa a Europei, deoarece elementul auto a trecut diferite verificari si teste pentru rezistenta, siguranta si functionalitate. Deoarece bursa pe actiuni prezentata de prima clasa isi promoveaza propriile caracteristici, diferiti proprietari de masini o prefera. Bateria poate fi consumata atat pentru masini, cat si pentru vehicule grele. Principala asigurare a ultra-fiabilitatii este disponibilitatea documentelor, care indica conformitatea cu standardele standard de calitate. Nu exista niciun secret in acest sens ca o baterie de inalta calitate ar trebui sa se distinga prin capacitatea sa mare si sa lase „sa se alimenteze” catre fiecare mecanism al masinii. Pe baza acestui fapt, daca incercati sa luati o baterie eficienta si semnificativ impecabila, va recomandam sa luati nota de pachetul dedicat de baterii. Se remarca prin caracteristici ingineresti profesionale, cu toata aceasta viata prelungita de lucru.


O serie de avantaje ale acumulatorului Deta DB357 Power prezentat

„Mancare” fiabila pentru masina ta;

Lucrare multiplicata;

Capacitate perfectionata;

Super calitate perfecta;

Siguranta electrica asigurata;

Meci de succes de calitate si pret;

Rezistenta buna la ruginire datorita combinatiilor de calitate;

Rezistenta imbunatatita a proiectilului la temperaturi foarte ridicate;

Lineolongimetrie retea retea;


Alegand acest acumulator de caldura Deta DB357, deveniti proprietarul unui mecanism specializat care va va oferi o plimbare inofensiva, extrem de eficienta si de lunga durata in masina dvs. personala. Alegerea unui acumulator pentru o masina este o activitate speciala serioasa, deoarece functionalitatea absoluta a masinii si toate elementele care au ferm nevoie de o sursa de alimentare neintrerupta vor respecta acest lucru. Daca nu stiti pe ce ulei sa ramaneti, atunci compania noastra va poate sfatui in doua moduri. In primul caz - familiarizati-va cu sfaturile companiei de vehicule. In al doilea rand, puteti apela managerii nostri, care vor selecta bateria ideala pentru dvs. in cateva minute. Nu are sens sa fim aglomerati, deoarece suntem intotdeauna bucurosi sa ne intalnim cu consumatorii si sa ii sfatuim cele mai bune produse pentru masinile lor. Aici veti gasi cea mai larga selectie de baterii cu caracteristici excelente, precum si la preturi foarte ridicole. Luati numai cele mai bune articole din masina dvs. personala.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.