EB802 Exide Excell

2186 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Exide
Voltaj
12V
Capacitate
80Ah
Lungime
315 mm
Latime
175 mm
Inaltime
175 mm

Asigurarea calitatii

A cumpara

Compania mentionata de surse auto este publicata intr-o fabrica straina moderna, unde sunt operate tehnologii de varf, toate acestea fiind ingineri profesionisti si alti specialisti. Aceasta baterie EB802 Exide Excell este destul de des utilizata in majoritatea tarilor din Europa, datorita faptului ca produsul a trecut tot felul de teste si teste de supravietuire, fiabilitate si functionalitate. Datorita faptului ca acumulatorul actual face publicitate profesionala a caracteristicilor personale, multi proprietari de masini il aleg exclusiv. Bateria masinii poate fi consumata atat pentru vehiculele mici, cat si pentru vehiculele mari. Principala dovada a ultra-calitatii este disponibilitatea contractelor, unde se anunta ca acestea corespund parametrilor standard de calitate. Nu exista niciun secret in acest sens ca un acumulator termic specializat ar trebui sa aiba o capacitate ideala si sa ofere „alimentare” tuturor ansamblurilor auto. Avand in vedere acest lucru, daca doriti sa obtineti o sursa de energie dovedita si semnificativa, atunci va sugeram sa o plasati pe acest acumulator. Se ridica cu etichete tehnice de prima clasa, cu toata aceasta durabilitate imbunatatita.


Tabelul avantajelor bateriei prezentate EB802 Exide Excell

Alimente speciale excelente pentru toate sistemele;

Durata de utilizare imbunatatita;

Intensitate energetica imbunatatita;

Super calitate excelenta;

Siguranta garantata a ranilor;

Potrivirea cu succes a super calitatii si a cantitatii;

Duritate profesionala la murdarie datorita combinatiilor moderne;

Rezistenta excelenta la temperaturi foarte ridicate;

Linie lunga de retea buna;


Alegand bateria EB802 Exide Excell mentionata mai sus, sunteti proprietarul celulei auto ideale, care va va oferi o inofensiva, extrem de eficienta si multi ani de curse in masina dvs. privata. Selectarea hranei pentru un vehicul este o activitate speciala semnificativa, deoarece din aceasta functionalitatea absoluta a vehiculului si toate elementele care au nevoie constanta de hrana completa vor fi la mila. Daca nu stiti ce produs alegeti, atunci compania noastra va poate recomanda in doua moduri. Primul este sa primiti sfaturi de la un inginer auto. Al doilea este sa fiti de acord cu profesionistii nostri, care va vor prezenta un acumulator profesionist in cateva clipe. Nu are sens sa fim aglomerati, deoarece suntem bucurosi sa ne ajutam calaretii in orice moment si sa ii sfatuim cele mai bune bunuri pentru prietenii lor de fier. La noi veti gasi cea mai mare gama de baterii auto cu functii excelente, toate la cele mai mici preturi. Alegeti cele mai bune bunuri pentru prietenul dvs. personal de fier.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.