Exide Excell EB505

1 557 MDL TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Exide
Voltaj
12 V
Capacitate
50 Ah
Lungime
200 mm
Latime
173 mm
Inaltime
222 mm

Asigurarea calitatii

A cumpara

Brandul prezentat de baterii reincarcabile este creat intr-o fabrica europeana inovatoare, unde sunt utilizate cele mai bune mecanisme, in plus, servesc tehnologi profesionisti si alti eruditi. Aceasta baterie Exide Excell EB505 este destul de des utilizata intr-o zona mai extinsa a Europei, deoarece produsul a trait mai multe studii si provocari pentru rezistenta, siguranta la explozie si performanta. Datorita faptului ca acest acumulator arata perfect caracteristicile personale, multi soferi comanda la fel. Bateria poate fi utilizata atat pentru vehiculele mici, cat si pentru cele mari. Motivul principal al fortei pare sa fie prezenta certificatelor, care difuzeaza despre respectarea normelor internationale de siguranta. Nu exista niciun secret in acest sens ca un acumulator termic de inalta calitate ar trebui sa se distinga prin adancimea sa maxima si sa ofere energie fiecarui element al masinii. Avand in vedere acest lucru, daca nu v-ar deranja sa obtineti o sursa de alimentare sigura si fara cusur, atunci va sugeram sa va concentrati in special pe elementul auto mentionat anterior. Este recunoscut prin etichete tehnice ridicate, cu toata aceasta data de expirare idealizata.


Realizari ale acestui acumulator Exide Excell EB505

Alimentarea cu energie electrica a intregului vehicul;

Perioada de lucru modernizata;

Capacitate speciala imbunatatita;

Inregistrati calitatea europeana;

Rezistent la explozie incarcat;

Potrivirea cu succes a calitatii si costurilor europene;

Rezistenta de prima clasa la supraincalzire datorita aliajelor moderne;

Intarire excelenta la supraincalzire;

Geometria corecta a retelei;


Prin achizitionarea pachetului de baterii Exide Excell EB505 mentionat anterior, deveniti proprietarul celulei ideale care va va oferi o cursa inofensiva, practica si pe termen lung in vehiculul dvs. personal. Alegerea unui acumulator pentru o masina este o chestiune serioasa, deoarece din aceasta va fi la mila activitatea deplina a masinii si alte mecanisme care au nevoie nesfarsita de energie de inalta calitate. In cazul in care nu stiti ce produs alegeti, compania noastra va poate sfatui in doua moduri. In primul caz, cititi instructiunile de la marca vehiculului. In al doilea rand, sa scrieti cu profesionistii nostri, care vor gasi bateria perfecta pentru dvs. in cateva clipe. Nu fi timid, pentru ca suntem bucurosi sa ajutam in orice moment consumatorii nostri si sa le recomandam produsele potrivite pentru randunicile lor de fier. Avem cel mai nelimitat sortiment de baterii auto cu proprietati excelente, toate la preturi foarte ridicole. Alegeti articole testate direct pentru calul personal de fier.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.