Exide Premium EA770

2 072 MDL TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Exide
Voltaj
12 V
Capacitate
77 Ah
Lungime
278 mm
Latime
175 mm
Inaltime
190 mm

Asigurarea calitatii

A cumpara

Compania prezentata de acumulatori termici se desfasoara intr-o intreprindere straina moderna, unde se practica cele mai avansate echipamente, in plus, lucreaza ingineri selectati si alti experti. Bateria oferita Exide Premium EA770 este adesea utilizata intr-o parte semnificativa a Europei, deoarece a depasit o varietate de test drive-uri si teste expres pentru intretinere, hipersecuritate si functionalitate. Deoarece bateria prezentata reprezinta in mod uimitor propriile capacitati, diferiti soferi ii comanda doar. Bateria masinii poate fi epuizata atat pentru vehiculele in miniatura, cat si pentru vehiculele utilitare. Principala asigurare a fiabilitatii este prezenta contractelor, care indica conformitatea cu principiile standard de calitate. Nu este un secret faptul ca un acumulator dedicat ar trebui sa aiba profunzime maxima si sa alimenteze toate sistemele de masini. Pe baza acestui fapt, daca va straduiti sa achizitionati o sursa de alimentare sigura si semnificativ profesionala, va recomandam sa va concentrati asupra elementului auto dedicat. Se ridica cu caracteristici auto-tehnice ideale si durabilitate imbunatatita.


O serie de avantaje ale acestei baterii Exide Premium EA770

Intretinere excelenta a intregului vehicul;

Durata de munca multiplicata;

Intensitatea energiei perfectate;

Calitate europeana de prima clasa;

Siguranta la explozie garantata;

Paritate excelenta de ultra-calitate si pret;

Rezistenta excelenta la coroziune datorita sintezelor imbunatatite;

Rezistenta superba la proiectil la supraincalzire;

Microgogeometrie retea de succes;


Prin achizitionarea bateriei Exide Premium EA770, sunteti stapanul unei celule specializate care va va oferi o unitate inofensiva, rentabila si durabila. Alegerea unei baterii pentru o inghititura de fier este o chestiune importanta, deoarece functionalitatea deplina a masinii si a elementelor individuale care au nevoie constanta de hrana eficienta vor depinde de aceasta. In cazul in care nu stiti pe ce ulei sa va opriti, atunci compania noastra va poate oferi doua moduri. In primul caz, cititi invataturile de la compania auto. In al doilea rand este sa contactati angajatii nostri care vor selecta cea mai buna baterie auto in cateva minute. Nu are sens sa ne infioram, pentru ca suntem intotdeauna bucurosi sa-i ajutam pe consumatorii nostri si sa ii sfatuim cu privire la produsele potrivite pentru masinile lor. La noi veti gasi cea mai mare selectie de baterii cu parametri de prima clasa, pe langa preturi foarte mici. Gasiti produse testate direct pentru vehiculul dvs. personal.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.