Mannol Synpower GL-5 75W-140 (1L)

82 MDL TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Mannol
Vascozitatea uleiului
75W-140
Volum
1 л
Tip ulei
Sintetic
Tipul motorului
бензиновый или дизельный, четырехтактный

Asigurarea calitatii

A cumpara

Uleiul semi-sintetic pentru autovehicule este recomandat pentru utilizarea la motoare de inalta calitate, care nu sunt practicate in zone in care temperatura minima este adesea respectata. Acest lucru se datoreaza faptului ca lubrifiantul 10W50 LF Moto 4XT Tech se teme de temperaturile scazute, deoarece in conditiile meteorologice mentionate, lubrifiantul va pune intotdeauna in pericol atat transportul, cat si proprietarul masinii si alti soferi. Avand in vedere acest lucru, cercetatorii recomanda cu tarie practicarea componentelor auto semnificative, cu accent pe mentalitatea producatorului.


Lista beneficiilor 10W50 LF Moto 4XT Tech Synthetic Oil
Modelul de ulei specificat se distinge printr-o lista intreaga de avantaje pe care este logic sa le mentionam in locul prezentat:

Lubrifiantul semisintetic este determinat de performante decente in orice inima a masinii, care este utilizat la sfatul producatorilor care sfatuiesc sa ia in considerare vremea corecta. In acest caz, lubrifiantul arata perfect toate punctele forte personale si asa mai departe;

Mentine o protectie de inalta calitate a elementelor motorului impotriva oboselii active si multe altele. A fost posibil sa se obtina acest tip de rezultate excelente datorita numarului mare de elemente din amestecul de lubrifiant;

Supravietuire sigura la procesele de oxidare a combustibilului. Datorita eliminarii procesului acid, acest model este la mare cautare in toate centrele si magazinele auto;

Este remarcat pentru practicitatea semnificativa a combustibilului datorita frecarii minime a pieselor motorului, cu atat mai putin este utilizat orice combustibil;

Interconectare de prima clasa cu diverse sisteme de curatare. Modelul specificat are o cantitate redusa de luminoform, diverse minerale, saruri;

Un avantaj important al unui model dedicat de ulei este ca, chiar si la temperaturi foarte scazute, absolut orice masina va porni fara nicio problema;

Modelul prezentat al uleiului 10W50 LF Moto 4XT Tech iese in evidenta prin versatilitate, deoarece uleiul semi-sintetic este ideal pentru motoarele care servesc benzina si motorina;


In productia de ulei 10W50 LF Moto 4XT Tech, inginerii au folosit tehnologii si elemente unice modernizate, ultra-moderne, care au influentat in mod semnificativ starea, functionalitatea, durata de viata si calitatea. Acest ulei este foarte solicitat, deoarece acest model are calitati de prima clasa care i-au facut pe diversi soferi sa se indragosteasca de el.Ulei sintetic pentru motor Mannol Synpower GL-5 75W-140 (1L) este prezentat pentru utilizare in motoare de clasa medie, care sunt adesea utilizate in circumstante destul de riscante si neobisnuite. Acest lubrifiant Mannol Synpower GL-5 75W-140 (1L) difera de lubrifiantii semisintetici si minerali prin aceea ca lubrifiantul sintetic ofera un nivel de functionare mult mai ridicat al motorului electric, care a imbunatatit durata de functionare. La dezvoltarea uleiului, au fost utilizate cele mai moderne mecanisme si materiale de prima clasa, care au influentat in mod semnificativ activitatea cu rezultate bune.


Lista caracteristicilor uleiului sintetic Mannol Synpower GL-5 75W-140 (1L)
Dintre avantajele acestui model de lubrifiant, merita mentionate aceste puncte:

Isi desfasoara perfect activitatea chiar si la cele mai mici temperaturi si conditii meteorologice periculoase;

Este indicat pentru utilizare atat la motoarele pe benzina, cat si la cele diesel. Astfel, acest model este considerat meritat universal si cuprinzator;

Elimina orice formatiune de elemente inutile din motor;

Creeaza o lupta excelenta si excelenta impotriva oboselii cu capul in cele mai dificile situatii;

Lubrifiantul este emis cu cel mai mic consum de combustie. Drept urmare, diferiti soferi aleg uleiul specificat pentru propria masina, pentru a nu lua doar un ulei profesional, ci si pentru a cumpara ulei cu o durata de viata pe termen lung, care nu va permite arderea activa a lubrifiantului;

Va fi bine placut de catre soferii care au masini noi, rapide, precum si diverse biciclete si mopede. Acest lucru se explica prin faptul ca modelul prezentat al lubrifiantului prezinta toate functiile sale de prima clasa, protejandu-le chiar si la viteze mari;

Petrolul specificat are un nivel indelungat de practica, acesta este momentul care atrage multi soferi, deoarece compania intelege industria petroliera.


Trebuie adaugat ca toate produsele acestei companii Mannol Synpower GL-5 75W-140 (1L) sunt caracterizate de diverse documente si garantii care demonstreaza in mod fiabil atat calitatea muncii, cat si calitatea productiei de elemente auto. Copia specificata a lubrifiantului Mannol Synpower GL-5 75W-140 (1L) este perfecta pentru toti proprietarii de autovehicule care apreciaza, recunosc uleiurile decente si accesibile.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.