Nexen NFera SU1 275/35 R20 102Y

3579TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Nexen
Model
NFera SU1
Sezonalitate
Vara
Inaltime
35
Latime
275
Raza
20
Indice de incarcare
102
Indicele de viteza
Y

Asigurarea calitatii

A cumpara

Anvelope pentru automobile Nexen NFera SU1 275/35 R20 102Y au fost produse pentru diferite vehicule compacte. Producătorii de cauciuc au avut mare grijă să prezinte caracteristici superioare pentru acest model. Această anvelopă se caracterizează printr-o conexiune de înaltă calitate a cauciucului cu șenile în condiții de ploaie puternică, în plus, se distinge printr-un nivel de manopera de înaltă calitate. Principala diferență este retragerea practică a apei din zona de sprijin, astfel evidențierea prezentată creează un nivel de siguranță pe drumuri pe timp ploios.
Pentru a îndeplini obiectivele de conducere, cercetătorii au încorporat o gamă largă de tehnologii neobișnuite care au influențat mai întâi manevrabilitatea și apoi moliciunea cauciucului, permeabilitatea găurilor și nivelul vibrațiilor. De asemenea, la dezvoltarea anvelopei Nexen NFera SU1 275/35 R20 102Y, specialiștii au luat următoarea decizie. Pentru ca transportul să aibă un nivel ridicat de siguranță, anvelopa trebuie să aibă un design practic, care la rândul său trebuie să includă nervuri modernizate, fante de înaltă calitate. Aceste elemente garantează mașinii cele mai bune condiții în condiții meteorologice și de drum. Nu puteți ignora componenta principală, care a devenit o legătură între cauciuc și suprafața drumului. Protectorul a devenit un astfel de element. Experții au creat o bandă de rulare unică de înaltă calitate, care se remarcă nu numai prin silueta modernizată, ci și pentru o gamă largă de proprietăți tehnice.


Dintre cele mai importante avantaje ale modelului menționat anterior Nexen NFera SU1 275/35 R20 102Y, trebuie remarcat:

O siluetă originală a benzii de rulare care a funcționat în bine în gama variată de anvelope de vară;

Permeabilitate ușoară prin obstacole dificile și ușoare care apar pe drumuri;

Rezerva are un nivel decent de zgomot și nervozitate;

Siguranță excelentă obținută cu un design robust modernizat.


Nexen NFera SU1 275/35 R20 102Y va atrage proprietarii de mașini care caută rampe dovedite, durabile și accesibile, deoarece acest model combină cele mai bune calități care au influențat semnificativ performanța deja excelentă, ușoară a roților în sezonul cald. Mulți șoferi începători și impecabili spun că acest model își demonstrează capacitățile cu demnitate, caracter practic și multe altele, în ciuda condițiilor meteorologice și a suprafeței drumului.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care se poate modifica in functie de cate bucati de patine veti achizitiona. Pentru a cumpara mai mult de o rampa sub linie cu costul marfurilor, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.