Premiorri Solazo 165/70 R14 81H

629 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Rosava
Model
Solazo
Sezonalitate
Vara
Inaltime
70
Latime
165
Raza
14
Indice de incarcare
81 (462кг)
Indicele de viteza
H (210 км/ч)

Asigurarea calitatii

A cumpara

Model bugetat Premiorri Solazo 165/70 R14 81H, care a fost creat pentru autoturisme și se remarcă imediat prin aspectul și siguranța de înaltă calitate în timpul conducerii. Acest model de stingrays are o compoziție unică, care a făcut posibilă obținerea celor mai bune caracteristici și performanțe ridicate în multe domenii. Producătorii s-au străduit să asigure o tracțiune excelentă pe orice drum în timpul unei furtuni de ploaie sau de căldură. Acest lucru a fost realizat datorită unei compoziții non-standard, în care au fost adăugate elemente moderne. O astfel de compoziție a asigurat aderență ridicată, durată de viață sporită și rezistență la uzură și, cel mai important, economia de combustibil a oricărui autoturism. În plus față de avantajele enumerate, experții au pus o mulțime de cunoștințe și cercetări în crearea acestui model, ceea ce a dus la stabilitate direcțională de încredere și de înaltă calitate, la o manevrabilitate excelentă la cea mai mare viteză și siguranță în toate condițiile meteorologice. Cauciucul are un model direcțional al benzii de rulare cu un plasture de contact modernizat, care asigura perfect aderența puternică, kilometrajul crescut și uzura uniformă a întregii anvelope. Banda de rulare a fost fabricată cu cele mai bune amestecuri și cea mai avansată tehnologie și cele mai bune echipamente. În ciuda costului redus, pantele de vară ale acestui model sunt dovada excelentă că costul redus nu este o propoziție. Cauciucul are un design european original, o aderență bună, pereți laterali puternici și, cel mai important, o durată lungă de viață. Înainte de a crea acest model, producătorii au încercat să ia în considerare toate cele mai solicitate nevoi ale șoferilor din acest an, precum și să acorde atenție tuturor dificultăților care pot fi întâmpinate pe drum pentru a investi în acest model toate proprietățile necesare care l-ar ajuta să facă față tuturor nivel. Principalele avantaje sunt: Preț frumos pentru stingrays de înaltă calitate; Capacitate off-road ușoară; Design modern al benzii de rulare; Uzura lentă a anvelopelor; Distanță scurtă de frânare; Fabricarea cauciucului de înaltă calitate; Producătorii acestui model îl recomandă acelor șoferi care sunt pregătiți să aibă încredere în buget, dar cauciuc de foarte bună calitate pentru a se asigura că un preț scăzut nu înseamnă întotdeauna o calitate scăzută. Mulți șoferi aleg acest model special, deoarece nu dă greș niciodată, nu provoacă multe probleme și, de asemenea, își păstrează toate proprietățile chiar și după o perioadă lungă de timp.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care se poate modifica in functie de cate bucati de patine veti achizitiona. Pentru a cumpara mai mult de o rampa sub linie cu costul marfurilor, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.