RoadX RXMotion U11 215/55 R16 97W

1030TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
RoadX
Model
RXMotion U11
Sezonalitate
Vara
Inaltime
55
Latime
215
Raza
16
Indice de incarcare
97
Indicele de viteza
W

Asigurarea calitatii

A cumpara

Anvelopele de vara RoadX RXMotion U11 215/55 R16 97W au fost produse pentru un numar mare de autoturisme mici. Cercetatorii model au pus mult accent pe obtinerea unor componente functionale uimitoare pentru aceasta anvelopa. Cauciucul mentionat se remarca prin aderenta sa off-road decenta in ploaie puternica si se caracterizeaza si printr-un nivel de confort acustic de prima clasa. Diferenta principala este un drenaj decent al apei din banda de rulare, astfel caracteristica evidentiata creste nivelul de protectie pe suprafata drumului cu o multime de balti.
Pentru a atinge obiective inalte, producatorii au inclus o gama larga de solutii modernizate, care au influentat in primul rand optim stabilitatea masinii la viteze si mai tarziu la nivelul de confort, netezimea cauciucului si nivelul vibratiilor. De asemenea, atunci cand ruleaza anvelopa RoadX RXMotion U11 215/55 R16 97W, expertii au decis. Pentru ca automobilul sa fie marcat cu un nivel sigur de siguranta, cauciucul pentru sezonul estival ar trebui sa fie o structura practica, care, la randul sau, ar trebui sa includa proeminente modernizate, taieturi originale. Aceste elemente ofera vehiculului cele mai bune conditii in conditii meteorologice si de drum diferite. Este imposibil sa nu mentionam elementul principal, care a devenit o legatura intre rampa si drumuri. Acest element este protectorul. Cercetatorii au creat o banda de rulare decenta, functionala, care prezinta nu numai o silueta modernizata, ci si o lista imensa de proprietati tehnice.


Cele mai importante avantaje ale acestui model RoadX RXMotion U11 215/55 R16 97W sunt:

Spre deosebire de alte designuri ale benzii de rulare, care a influentat intr-un mod pozitiv lista uriasa a parametrilor anvelopelor de prima clasa;

Pasabilitate problematica prin sectiuni dificile si usoare care se gasesc pe drumuri;

Cauciucul are cel mai scazut nivel de sunet si vibratii neplacute;

Siguranta solida, obtinuta printr-o constructie robusta imbunatatita.


Acest model de pante RoadX RXMotion U11 215/55 R16 97W va atrage acei soferi care cauta roti de inalta calitate, usoare si frumoase, deoarece modelul prezentat combina proprietati de prima clasa care au influentat direct performanta deja excelenta si de inalta calitate a partiilor in sezonul cald. Diversi soferi incepatori si profesionisti impartasesc faptul ca acest model este original, isi demonstreaza rapid abilitatile tehnice si multe altele, in ciuda conditiilor meteorologice si a aspectului drumului.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care se poate modifica in functie de cate bucati de patine veti achizitiona. Pentru a cumpara mai mult de o rampa sub linie cu costul marfurilor, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.