RoadX RXQuest SU01 255/55 R20 110Y

1870TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
RoadX
Model
RXQuest SU01
Sezonalitate
Vara
Inaltime
55
Latime
255
Raza
20
Indice de incarcare
110
Indicele de viteza
Y

Asigurarea calitatii

A cumpara

RoadX RXQuest SU01 255/55 R20 110Y este conceput pentru diverse camioane usoare. Expertii in anvelope s-au concentrat pe prezentarea unei capacitati tehnice solide pentru insamantarea cauciucului. Acest cauciuc se distinge prin aderenta excelenta pe senile la caldura extrema, iar cauciucul se remarca si prin nivelul sau de manevra de prima clasa. Principalul avantaj este indepartarea de inalta calitate a murdariei din zona de sprijin, astfel evidentierea prezentata creste nivelul de fiabilitate pe drumurile umede.
Pentru a atinge obiective demne, creatorii au folosit multe solutii neobisnuite, care initial au influentat semnificativ rezistenta la coborari abrupte si apoi nivelul de confort, flotatia in gauri si designul modern al benzii de rulare. De asemenea, la dezvoltarea anvelopei RoadX RXQuest SU01 255/55 R20 110Y, dezvoltatorii au luat urmatoarea decizie. Pentru ca transportul sa se distinga printr-un nivel sigur de siguranta, cauciucul pentru sezonul estival trebuie sa fie o structura fiabila, care, la randul sau, trebuie sa aiba nervuri moderne, taieturi originale. Elementele enumerate ofera vehiculului cele mai bune conditii in conditii meteorologice si de drum. Nu se poate trece cu vederea o componenta esentiala, care s-a dovedit a fi legatura dintre anvelopa si suprafata drumului. Protectorul a devenit un astfel de element. Dezvoltatorii au prezentat o banda de rulare decenta, unica, care difera nu numai prin forma sa speciala, ci si printr-o gama larga de caracteristici functionale.


Printre principalele avantaje ale modelului mentionat RoadX RXQuest SU01 255/55 R20 110Y ar trebui numit:

Designul original al benzii de rulare, care a influentat intr-un mod semnificativ o gama larga de functii ale partiilor;

Permeabilitate usoara prin obstacole dificile si usoare care sunt observate pe drumuri;

Anvelopa are un nivel confortabil de zgomot si vibratii;

Securitate puternica obtinuta cu un design robust imbunatatit.


Modelul de cauciuc mentionat RoadX RXQuest SU01 255/55 R20 110Y, se va potrivi acelor soferi care iubesc pante dovedite, usoare si functionale, deoarece modelul prezentat combina calitati excelente, care au influentat exact performanta deja excelenta, de inalta calitate a anvelopelor in sezonul cald. Multi proprietari de masini noi si profesionisti impartasesc faptul ca modelul mentionat este de inalta calitate, isi prezinta activ capacitatile si multe altele, in ciuda vremii si a suprafetei drumului.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care se poate modifica in functie de cate bucati de patine veti achizitiona. Pentru a cumpara mai mult de o rampa sub linie cu costul marfurilor, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.