Rosava 155/80 R13C TRL-502 84N

450TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Rosava
Model
TRL-502
Sezonalitate
Vara
Inaltime
80
Latime
155
Raza
13
Indice de incarcare
84
Indicele de viteza
N

Asigurarea calitatii

A cumpara

Anvelope de vara Rosava 155/80 R13C TRL-502 84N au fost creati pentru o gama larga de camioane usoare. Cercetatorii model au acordat o mare atentie dezvoltarii celor mai buni parametri pentru cauciucul actual. Acest model se distinge prin aderenta de inalta calitate a anvelopei cu cai in caldura extrema, iar anvelopa se remarca, de asemenea, pentru un nivel bun de confort extern si intern. Un avantaj important este indepartarea practica a umezelii din cauciuc, astfel caracteristica prezentata mentine nivelul de siguranta pe drumurile umede.
Pentru a obtine rezultate superioare, cercetatorii au inclus o gama larga de solutii neobisnuite care au influentat mai intai echilibrul de calitate off-road si apoi distanta de franare, netezimea cauciucului si designul modern al benzii de rulare. De asemenea, la crearea anvelopei Rosava 155/80 R13C TRL-502 84N, expertii au decis. Pentru ca o masina sa aiba un nivel decent de fiabilitate, o anvelopa trebuie sa aiba o structura fiabila, care, la randul sau, trebuie sa aiba margini de inalta calitate, caneluri de inalta calitate. Elementele prezentate asigura vehiculului conditii confortabile in conditii meteorologice si de drum diferite. Este imposibil de ignorat elementul semnificativ, care s-a dovedit a fi o legatura intre anvelopa si drum. Astfel, banda de rulare a devenit o componenta. Dezvoltatorii au creat o banda de rulare originala de inalta calitate, care se remarca nu numai prin silueta sa moderna, ci si printr-o lista imensa de caracteristici functionale.


Dintre principalele avantaje ale modelului prezentat Rosava 155/80 R13C TRL-502 84N, este logic sa mentionam:

Modelul original al benzii de rulare, care a functionat pe o gama larga de capabilitati de cauciuc intr-un mod pozitiv;

Pasabilitate rapida prin diferite bariere care pot fi vazute pe trasee;

Cauciucul se remarca printr-un nivel decent de zgomot si vibratii;

Siguranta unica obtinuta datorita unui design modernizat de calitate.


Modelul prezentat al anvelopelor Rosava 155/80 R13C TRL-502 84N este potrivit pentru acei soferi care cauta pante dovedite, durabile si accesibile, deoarece acest model combina elemente excelente care au avut un impact asupra performantelor deja excelente, de inalta calitate ale rotilor intr-un sezon cald al anului. Multi piloti novici si impecabili remarca faptul ca modelul prezentat isi arata capacitatile cu demnitate, efectiv si mult mai mult, in ciuda conditiilor meteorologice si a suprafetei drumului.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care se poate modifica in functie de cate bucati de patine veti achizitiona. Pentru a cumpara mai mult de o rampa sub linie cu costul marfurilor, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.