Rosava 185/75 R16 BC-54

895TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Rosava
Model
BC-54
Sezonalitate
Vara
Inaltime
75
Latime
185
Raza
16
Indice de incarcare
Indicele de viteza

Asigurarea calitatii

A cumpara

Anvelope pentru vara Rosava 185/75 R16 BC-54 au fost creati pentru o gama larga de autoturisme. Inginerii de anvelope pentru vara au pus mult accent pe crearea de performante excelente pentru anvelopele prezentate. Cauciucul prezentat se remarca prin compozitia sa de cauciuc de inalta calitate cu sosea in orice vreme, in plus fata de aceasta vara cauciucul se remarca prin nivelul sau de inalta calitate al moliciunii. Principalul avantaj este eliminarea practica a umezelii din anvelopa, prin urmare aceasta caracteristica creste nivelul de fiabilitate pe drumuri pe timp ploios.
Pentru a obtine rezultate bune, expertii au inclus o gama larga de tehnologii demne, care initial au influentat cu succes stabilitatea si apoi nivelul de confort, raspunsul anvelopei la miscarile de directie si nivelurile de vibratii. De asemenea, la dezvoltarea anvelopei Rosava 185/75 R16 BC-54, inginerii au decis. Pentru ca o masina sa fie remarcata pentru un nivel ridicat de siguranta, o anvelopa pentru sezonul estival trebuie sa includa o structura stabila, care, la randul sau, trebuie sa includa laturi de calitate, sipe modernizate. Aceste elemente creeaza cele mai bune conditii pentru masina in conditii meteorologice si de drum. Este imposibil sa nu mentionam un element semnificativ care este legatura dintre panta si asfalt. Astfel, banda de rulare a devenit o componenta. Producatorii au creat o banda de rulare decenta, originala, care difera nu numai prin forma modernizata, ci si printr-o lista larga de caracteristici tehnice.


Dintre cele mai importante avantaje ale modelului prezentat Rosava 185/75 R16 BC-54 este demn de remarcat:

Spre deosebire de alte designuri ale benzii de rulare, care au influentat intr-un mod semnificativ lista uriasa de proprietati deosebit de importante ale cauciucului pentru vara;

Pasabilitate necomplicata prin tot felul de sectiuni care pot fi vazute pe suprafetele drumului;

Rezerva se caracterizeaza printr-un nivel confortabil de sunet si agitare;

Stabilitate unica, obtinuta datorita constructiei de calitate finita.


Acest model de anvelope Rosava 185/75 R16 BC-54 va atrage acele soferi care cauta roti dovedite, durabile si frumoase, deoarece modelul prezentat combina elemente excelente care au influentat direct functionarea deja excelenta si usoara a partiilor in sezonul cald. ... Multi calareti noi si impecabili remarca faptul ca modelul mentionat este original, isi arata activ munca si multe altele, in ciuda conditiilor meteorologice si a suprafetei drumului.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care se poate modifica in functie de cate bucati de patine veti achizitiona. Pentru a cumpara mai mult de o rampa sub linie cu costul marfurilor, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.