Rosava 235/75 R15 105S BС-55

1131TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Rosava
Model
BС-55
Sezonalitate
Tot sezonul
Inaltime
75
Latime
235
Raza
15
Indice de incarcare
105
Indicele de viteza
S

Asigurarea calitatii

A cumpara

Anvelope pentru toate anotimpurile Rosava 235/75 R15 105S BC-55 a fost produsa pentru diverse autoturisme. Acest model de cauciuc este considerat meritat ca un cauciuc versatil, de prima clasa si confortabil pentru demi-sezon. Acest lucru este argumentat de faptul ca skat este de prima clasa pentru a depasi diverse circumstante pe autostrazi de iarna si fierbinti, indiferent de conditiile meteorologice periculoase. Cea mai importanta diferenta intre insamantarea anvelopelor de la altii este complexul caracteristicilor de inalta tehnologie, cum ar fi: cel mai inalt nivel de confort extern si intern, franare si functionare pe termen lung. De asemenea, inginerii au incercat si dotat roata cu cel mai scazut nivel de sunete inutile, ceea ce a surprins diversi soferi, atat verzi, cat si maestri ai ambarcatiunii lor. Proprietatile de mai sus au fost obtinute datorita unui model inovator, unic si practic de rulare, care a fost creat in conformitate cu diferite cerinte.

 

Dintre cele mai importante avantaje ale modelului mentionat Rosava 235/75 R15 105S BC-55, trebuie mentionat:

Partea laterala adusa la ideal, care pastreaza pante de deformare, denivelari si altele;

Perioada de performanta modificata;

Indepartarea practica a zapezii si rezistenta profesionala la acvaplanare;

Trecere sigura si calma semnificativ, indiferent de precipitatii si anotimp;

Manevrabilitate de prima clasa pe coborari abrupte;

Franare lina;

Potrivire perfecta intre cost si calitate;

Nivel mic de vibratii, indiferent de suprafata drumului.


Banda de rulare a anvelopei prezentate Rosava 235/75 R15 105S BC-55 include un model unic, de inalta calitate si de prima clasa, care contine, de asemenea, o mare de tot felul de componente care ajuta la intarirea atat a cauciucului in sine, cat si a zonei sale functionale. Modelul modern are un efect pozitiv asupra indepartarii diferitelor lichide, namolului, minimizand tot felul de riscuri pe autostrazile umede si acoperite de zapada. Deoarece anvelopa pentru toate anotimpurile este utilizata pe tot parcursul anului, expertii au experimentat nivelurile de aderenta, durabilitate si suprasarcina pentru a se asigura ca utilizarea rotilor si a masinilor este solida. La crearea patinelor, au fost practicate cele mai moderne, mai bune, unice si de inalta tehnologie, care, de altfel, au influentat semnificativ diverse forte si elemente.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care se poate modifica in functie de cate bucati de patine veti achizitiona. Pentru a cumpara mai mult de o rampa sub linie cu costul marfurilor, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.