Rosava Quartum S49 205/65 R15 94H

791 MDL TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Rosava
Model
Quartum S49
Sezonalitate
Vara
Inaltime
65
Latime
205
Raza
15
Indice de incarcare
94 (670кг)
Indicele de viteza
H (210 км/ч)

Asigurarea calitatii

A cumpara

Modelul de anvelope de vara Rosava Quartum S49 205/65 R15 94H a fost produs pentru autoturisme. Modelul are un design european modern, care afecteaza complet munca si functionalitatea cauciucului. Producatorii acestui model s-au concentrat asupra permeabilitatii cauciucului in cele mai abundente ploi, precum si asupra manipularii acestuia, care nu ar trebui sa se deterioreze din cauza unor factori externi. La crearea acestui model, expertii au incercat sa adere la toate nevoile soferilor moderni pentru a produce cauciuc ultra-modern si de foarte buna calitate. Pentru a atinge toate obiectivele stabilite, producatorii au folosit cele mai moderne tehnologii, au folosit materiale chimice de inalta calitate pentru compozitia acestui cauciuc.
Pentru a asigura cea mai buna aderenta a cauciucului pe drumuri foarte umede, expertii au adaugat elemente noi compozitiei care au sporit moliciunea si elasticitatea cauciucului, care la randul lor au influentat aderenta la drum. Chiar si in cea mai puternica ploaie de vara, Rosava Quartum S49 205/65 R15 94H va demonstra un comportament corect si constant pe toate tipurile de drumuri. Acest cauciuc nu se teme de dusuri, balti, furtuni, gropi, denivelari, pietris, off-road si multe altele. Cercetatorii au obtinut acest rezultat de mult timp, investind in acest model toate cunostintele lor, toate tehnologiile si toate cele mai bune materiale care ar putea oferi fiecarui sofer siguranta, confort si incredere in conducere.


Principalele caracteristici sunt:

Capacitate off-road de prima clasa;

Nivel ridicat de aderenta pe drumurile umede;

Model modern al benzii de rulare;

Rezistenta ridicata la acvaplanare;


De asemenea, la crearea modelului, expertii s-au concentrat pe cresterea duratei de viata. Acest lucru a fost facut pentru a scapa de stereotipurile care se citeau dupa cum urmeaza: „Cauciucul ieftin va dura mai putin de un an”. Acesta este motivul pentru care expertii au depus toate eforturile pentru a creste durata de viata cat mai mult posibil.
Acest model are un design modern al blocurilor, care va permite sa creati un contact perfect al cauciucului cu soseaua si sa mentineti o manevrabilitate ridicata. Chiar si pe cel mai prost drum, unde nu exista nici macar un indiciu de asfalt, modelul de anvelope Rosava Quartum S49 205/65 R15 94H se va simti cat mai confortabil, demonstrand tot ceea ce este capabil.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care se poate modifica in functie de cate bucati de patine veti achizitiona. Pentru a cumpara mai mult de o rampa sub linie cu costul marfurilor, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.