Zic X3000 15W-40 6L

273 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Zic
Vascozitatea uleiului
15W-40
Volum
6L
Tip ulei
Semi sintetic
Tipul motorului
Дизель

Asigurarea calitatii

A cumpara

Uleiul semi-sintetic pentru autovehicule a fost propus pentru utilizare la motoarele de gama medie care nu sunt utilizate in regiuni in care se gaseste adesea un grad minim de caldura. Acest lucru este argumentat de faptul ca uleiul Zic X3000 15W-40 se teme de cele mai scazute temperaturi, deoarece in aceste conditii, uleiul nu va pune decat sa puna in pericol atat masina, cat si soferul si alti soferi. Prin urmare, producatorii recomanda cu tarie practicarea elementelor auto semnificative, concentrandu-se pe prescriptiile dezvoltatorului.


Lista avantajelor uleiului sintetic Zic X3000 15W-40
Modelul de lubrifiant prezentat are o lista larga de avantaje care ar trebui denumite in acest loc:

Uleiul semisintetic este determinat de performanta de lux a oricarui tip de motor, care functioneaza conform recomandarilor dezvoltatorilor, carora li se cere sa citeasca vremea necesara. In cazul prezentat, lubrifiantul marcheaza perfect toate proprietatile functionale personale si multe altele;

Garanteaza protectia de prima clasa a elementelor masinii impotriva supratensiunii rapide si multe altele. Pentru a ajunge la acest tip de rezultate decente au aparut datorita diferitilor aditivi din amestecul de lubrifianti;

Rezistenta decenta la dezvoltarea oxidativa. Prin eliminarea actiunii acidului, modelul mentionat este foarte solicitat in orice centru si magazin de masini;

Difera in economia decenta a benzinei datorita frecarii reduse a pieselor motorului, se consuma mult mai putin combustibil;

Compatibilitate perfecta cu diferite structuri de curatare. Modelul specificat include o cantitate redusa de fosfor, diverse minerale, sulfati;

Principalul avantaj al modelului de ulei prezentat este ca, chiar si la temperaturi geroase, orice masina va porni fara nicio problema;

Acest model de ulei Zic X3000 15W-40 este notat pe buna dreptate ca fiind universal, deoarece uleiul semisintetic merge bine in inimile masinilor care functioneaza pe benzina si motorina;


La fabricarea uleiului Zic X3000 15W-40, dezvoltatorii au folosit cele mai noi tehnologii moderne, unice si particule chimice, care au influentat intr-o masura mai mare starea, functionalitatea, rezistenta la uzura si nivelul de vascozitate. Acest ulei este la mare cautare, deoarece acest model are caracteristici de inalta clasa care au facut ca diferiti soferi sa se indragosteasca.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.