ZIC X5 LPG 10W40

81 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Zic
Vascozitatea uleiului
10W-40
Volum
1L
Tip ulei
Semi sintetic
Tipul motorului
Бензин,Газ

Asigurarea calitatii

A cumpara

Uleiul de motor semisintetic este recomandat pentru utilizare in inimile clasei de mijloc ale masinii, care nu sunt utilizate in zonele in care temperatura minima este foarte des observata. Acest lucru se datoreaza faptului ca lubrifiantul ZIC X5 LPG 10W40 se teme de temperaturile sub zero, deoarece in astfel de conditii meteorologice, lubrifiantul va expune atat masina, cat si conducatorul auto si utilizatorii drumului. Din acest motiv, producatorii recomanda cu tarie utilizarea unor piese auto semnificative, concentrandu-se pe recomandarile dezvoltatorului.


Lista avantajelor uleiului sintetic ZIC X5 LPG 10W40
Acest model de lubrifiant are o lista larga de avantaje care trebuie facute publice in locul de mai jos:

Uleiul semisintetic este caracterizat de o munca uimitoare in orice fel de inima de masina, care se practica conform recomandarilor dezvoltatorilor care sfatuiesc sa ia in considerare vremea favorabila. In acest caz, uleiul demonstreaza in mod corespunzator toate abilitatile personale si multe altele;

Mentine o protectie de inalta calitate a pieselor masinii impotriva uzurii active si nu numai. A fost posibil sa se realizeze astfel de realizari demne datorita cantitatii mari de aditivi din amestecul de lubrifianti;

Supravietuire sigura la procesele oxidative termice. Datorita eliminarii functionarii acide, modelul mentionat se caracterizeaza printr-o mare cerere in fiecare centru de transport si magazin;

Este remarcat pentru o economie de combustibil destul de mare datorita frecarii reduse a pieselor auto, cu atat mai putin se consuma combustibil;

Compatibilitate de prima clasa cu diverse sisteme de curatare. Modelul mentionat contine o cantitate mica de luminoform, diverse minerale, saruri;

Un punct important al acestui model de ulei este ca, chiar si la temperaturi minime, orice masina va porni fara o singura problema;

Modelul evidentiat al uleiului ZIC X5 LPG 10W40 este numit pe buna dreptate universal, deoarece uleiul semisintetic merge bine la motoarele care functioneaza pe benzina si motorina;


In productia de ulei ZIC X5 LPG 10W40, dezvoltatorii au folosit cele mai noi tehnologii si elemente ultra-moderne, unice, care au un efect mai mare asupra structurii, functionalitatii, rezistentei la uzura si nivelului de vascozitate. Lubrifiantul prezentat este foarte solicitat, pentru ca acest model include proprietati decente care i-au facut pe toti proprietarii de masini sa se indragosteasca.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.