5W-30 Total Quartz 9000 Energy HKS

664 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Total
Vascozitatea uleiului
5W-30
Volum
5L
Tip ulei
Sintetic
Tipul motorului
Бензин

Asigurarea calitatii

A cumpara

Lubrifiantul sintetic auto este prezentat pentru utilizare in diverse motoare, care sunt adesea utilizate in situatii foarte extreme si neobisnuite. Uleiul prezentat 5W-30 Total Quartz 9000 Energy HKS se remarca din uleiul semi-sintetic si mineral prin faptul ca sinteticul ofera un nivel mai bun de forta motrice, ceea ce a imbunatatit durata de viata. La vanzarea uleiului, au fost utilizate cele mai moderne aparate si materii prime de prima clasa, care au influentat semnificativ caracteristicile cu un rezultat de succes.


Lista caracteristicilor uleiului sintetic 5W-30 Total Quartz 9000 Energy HKS
Dintre caracteristicile acestui model de lubrifiant, merita subliniat urmatoarele puncte:

Isi face treaba perfect chiar si la cele mai mici temperaturi si conditii meteorologice dificile;

Este oferit pentru utilizare atat pe motoare pe benzina, cat si pe motoare diesel. De aici trebuie remarcat faptul ca modelul mentionat pare sa fie practic si multifunctional;

Previne orice formare de elemente inutile in motor;

Ofera o protectie excelenta si excelenta impotriva supratensiunilor in conditii foarte dure;

Lubrifiantul este eliberat prin consum redus de deseuri. Prin urmare, diferiti soferi comanda uleiul mentionat anterior pentru o masina personala, astfel incat nu numai sa cumpere ulei de prima clasa, ci si sa cumpere ulei cu o perioada extinsa de timp de functionare, care nu va permite un transfer ultra-rapid al lubrifiantului;

Ideal pentru soferii care opereaza masini rapide si moderne, precum si diverse motociclete si motorete. Acest lucru se exprima prin faptul ca modelul mentionat al lubrifiantului isi prezinta toate capacitatile intr-o maniera de inalta clasa, sprijinindu-le chiar si la cele mai mari viteze;

Acest ulei contine o experienta semnificativa, este momentul prezentat care captiveaza multi proprietari de masini, deoarece compania intelege zona lubrifiantilor.


Este demn de remarcat faptul ca toate produsele companiei prezentate 5W-30 Total Quartz 9000 Energy HKS au tot felul de certificate si garantii care demonstreaza cu indrazneala calitatea ambelor caracteristici si calitatea productiei de elemente auto. Acest tip de lubrifiant 5W-30 Total Quartz 9000 Energy HKS va atrage toti soferii care apreciaza si iubesc uleiurile de inalta calitate si accesibile.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.