Uleiuri pentru motor cumpara in Chisinau

 

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.

Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.

Apoi, ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. in plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.


Absolut fiecare tip de ulei care poate fi achizitionat in magazinul nostru online este acoperit de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.

in plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. in acest caz, aveti dreptul sa refuzati produsul achizitionat sau sa il schimbati cu alt brand, producator etc. Dupa achizitionarea bunurilor, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze independent uleiul pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze produsul si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este pe deplin responsabila pentru performanta viitoare a uleiului.

Principalele conditii pentru returnarea uleiului sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si doriti sa il returnati in garantie; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie. Informatii mai detaliate pot fi gasite in sectiunea „conditii de garantie”.

Toate uleiurile

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.