Cum sa ne contactati?


Magazinul nostru online este unul dintre cele mai populare magazine din industria auto din Chisinau. Din aceasta cauza, primim in fiecare zi zeci si uneori sute de apeluri si scrisori la adresa noastra postala. Fiecare vizitator incearca sa-i puna intrebari care il preocupa, sa se consulte cu cei mai buni specialisti ai nostri, precum si sa intrebe despre promotii, reduceri, noi livrari de bunuri si multe altele.

Pentru a asigura o munca continua, compania noastra are doua tipuri de comunicare cu clientii si acestea sunt: ​​comunicatii mobile si posta. Exista mai multi consultanti pe liniile noastre care isi fac treaba la cel mai inalt nivel. La noi, nu veti intalni asteptari orare sau o retea mereu ocupata. Pentru a preveni acest lucru, avem o multime de specialisti care raspund la toate apelurile si scrisorile in fiecare minut, la fiecare 5, 10 si asa mai departe. Marele nostru avantaj este munca 24/7. Datorita acestui mod, nu vom ignora niciun client potential. Adica, daca clientul este ghinionist si intreaga retea este supraincarcata, atunci in maxim cinci minute vor fi deservite si, daca nu au timp, vor putea sa va apeleze in orice moment convenabil pentru dvs., deoarece lucram 24/7.


Cum se plaseaza o comanda prin telefon si posta?


Magazinul nostru online este conceput in asa fel incat fiecare vizitator sa se simta confortabil, usor si sa nu petreaca mult timp studiind activitatea site-ului. Nu este nimic dificil in plasarea unei comenzi prin telefon sau posta. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa accesati catalogul si sa selectati produsul de interes. Apoi, gasiti un numar de telefon in partea de sus a site-ului, formati-l, asteptati pana cand sunteti conectat la un consultant. si atunci ar trebui sa mentionati acest produs sau altul, sa puneti intrebari interesante si, ca rezultat, sa plasati o comanda, daca este necesar. in ceea ce priveste scrisoarea catre oficiul postal, totul este destul de simplu si aici. Dupa ce ati selectat un produs, ar trebui sa faceti clic pentru a gasi blocul „contacte” de pe site, sa faceti clic si sa coborati pana in partea de jos a acestei pagini. Aici puteti vedea un mic formular in care sunt introduse numele, numarul de telefon, adresa dvs. postala si, de asemenea, mesajul. Mesajul poate fi orice, de exemplu: „Buna ziua, ma intereseaza anvelopele de iarna de la Continental. Va rog sa-mi spuneti ce anvelope imi puteti oferi pentru o masina Opel ”. Dupa ce ati scris o scrisoare si ati facut clic pe butonul „Trimiteti”, atunci ar trebui sa va asteptati fie la un apel, fie la o scrisoare prin e-mail. Totul va depinde de cantitatea de informatii. Daca nu exista atat de mult, atunci acesta va va fi furnizat prin posta si, daca trebuie sa puneti intrebari suplimentare, atunci ar trebui sa asteptati apelul inapoi. Pe langa faptul ca fiecare client poate forma independent numarul magazinului sau poate trimite o scrisoare prin posta, oferim si serviciul „Comandati un apel”. Acest serviciu a fost creat astfel incat consultantii sa poata dedica suficient timp conversatiei cu el. Puteti gasi functia „comandati un apel” pe orice pagina a site-ului, aceasta se afla chiar in partea de jos. Va introduceti numarul de telefon si faceti clic pe butonul „comanda”.

Anvelopemoldova isi ofera cu placere serviciile in orice moment al zilei sau al noptii. De aceea, fiecare dintre vizitatori ne poate contacta cu usurinta cu intrebari, atat dimineata devreme, cat si noaptea tarziu. Veti fi intotdeauna servit la cel mai inalt nivel si vor fi oferite doar cele mai bune si mai accesibile produse. Suntem intotdeauna in legatura cu tine!

Contactati-ne

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.