Cumparati baterii auto

 

Oferim cea mai larga selecaie a celor mai bune acumulatori din întreaga Chiainau. In catalogul nostru veai gasi peste 50 de modele de blocuri profesionale, pentru absolut orice maaina, pentru fiecare buzunar, precum ai pentru fiecare gust ai culoare. Oferim urmatoarele marci: Amega, Akom, Exide, Deta, Platin. Toate produsele producatorilor enumeraai sunt de cea mai inalta calitate, precum ai originalitatea lor. Pentru a ne asigura de acest lucru, va prezentam toate documentele justificative. La cumpararea unei baterii auto, oferim un card de garanaie, cu care puteai returna sau schimba produsul in cazul defectelor de fabricaaie. Anvelopemoldova va aminteate ca alegerea unei baterii auto este un moment important în viaaa fiecarui aofer. De aceasta depinde siguranaa ai conducerea maainii. Deschideai catalogul nostru ai alegeai cele mai bune modele pentru toai parametrii necesari.

 

Cum sa cumpere


Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.

Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate acumulatori veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.

Apoi, ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. in plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

 

Termeni de garantie


Absolut fiecare model de baterie care poate fi achizitionat in magazinul nostru online este acoperit de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.

in plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. in acest caz, aveti dreptul sa refuzati produsul achizitionat sau sa schimbati o alta marca, producator etc. Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent bateria masinii pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite alta. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este pe deplin responsabila pentru functionarea viitoare a unitatii.

Principalele conditii pentru returnarea uleiului sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si doriti sa il returnati in garantie; trebuie sa aiba o chitanta si un card de garantie. Informatii mai detaliate pot fi gasite in sectiunea „conditii de garantie”

 

Marci

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.