Cumparati anvelope Continental in Chisinau

Concernul “Continental” a fost fondat in 1871, in Germania, si anume in orasul Hanovra. Continental este considerat unul dintre flagship-urile din industria anvelopelor. Activitatea principala este productia de anvelope atat pentru autoturisme, cat si pentru vehicule comerciale usoare. Continental, de asemenea, se mandreste cu anvelopele sale de prima calitate.

Continental este un brand cu o experienta si o mostenire destul de impresionanta. Ecologia devine din ce in ce mai mult un subiect extrem de important si discutat. In acest context, compania ofera produse de inalta calitate, obtinute prin numeroase cercetari si experimente.
In acelasi timp, s-a constatat prin experimente ca anvelopele au o influenta mare asupra efectului de franare. Astfel, compania isi imbunatateste constant anvelopele pentru a oferi o forta de franare exceptionala si, prin urmare, siguranta maxima.

 

O caracteristica speciala a marcii este poligonul de testare extrem de eficient - Contidrom. La acest loc de testare, anvelopele sunt probate in toate conditiile meteorologice - atat pe uscat, cat si pe umed.
In plus, pentru a ne asigura de calitatea acestor anvelope, avem o serie de avantaje incontestabile:
• Rezistenta si durabilitate;
• Manevrabilitate excelenta pe orice suprafata;
• Indice de viteza bun;
• Rezistenta la rulare redusa;
• Economisirea de combustibil;


Prin procurarea anvelopelor acestui brand, obtineti un anumit prestigiu. Puteti cumpara anvelope Continental si in Moldova, in magazinul nostru.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.