Cumparati anvelope Bridgestone în Chisinau

Bridgestone este unul dintre cei mai mari producatori de anvelope din Japonia. Se stie ca Japonia este tara cu cea mai inalta tehnologie si progres.
Acest brand are mai multe serii de anvelope, printre care se numara: Turanza, Potenza, Duravis si altele. Evident, aceste serii sunt diferite, dar exista un factor comun incontestabil - acesta este nivelul inalt de performanta.

Bridgestone a dezvoltat o serie de tehnologii inovatoare, inclusiv UNI-T si UNI-T AQ. Bineinteles, anvelopele acestui brand sunt, de asemenea, dezvoltate folosind tehnologia cunoscuta - Run-flat, prin care masina este capabila sa continue sa conduca chiar si cu o anvelopa perforata.

In plus, Bridgestone se mandreste si cu designul sau eco. Anvelopele Eco-Range asigura o amprenta de carbon mica, mentinand in acelasi timp performante ridicate.

O alta caracteristica a acestui brand este modelele unice ale benzii de rulare. Pentru unele modele, a fost utilizata chiar si tehnologia Veri-Pitch Design. Desigur, aceste forme nu sunt obiecte de frumusete. Ele ofera o tractiune excelenta pe drumuri uscate, ploioase sau inzapezite. Anvelopele cu astfel de modele anuleaza practic posibilitatea acvaplanarii si, daca este necesar, asigura o franare rapida.

Compania la fel produce atat anvelope de iarna cu crampoane, cat fara crampoane. Acestea isi pastreaza moliciunea si elasticitatea chiar si la temperaturi foarte scazute, cee ce le face cu adevarat durabile.
Anvelopele care sunt potrivite chiar si pentru aeronave vor functiona cu siguranta si pentru orice tip de masina.
Va recomandam sa cumparati anvelope marca Bridgestone!

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.