EA456 Exide Premium

1407 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Exide
Voltaj
12V
Capacitate
56Ah
Lungime
237 mm
Latime
127 mm
Inaltime
227 mm

Asigurarea calitatii

A cumpara

Aceasta firma de surse auto este produsa intr-o intreprindere straina moderna, care foloseste super-tehnologii destul de inovatoare, in plus, lucreaza designeri speciali si alti eruditi. Aceasta baterie auto EA456 Exide Premium este adesea solicitata in cea mai mare parte a Europei, deoarece produsul a experimentat o varietate de experimente si teste pentru rezistenta, siguranta si functionalitate europeana. Deoarece bateria actuala isi demonstreaza perfect capacitatile, multi soferi o comanda strict. Elementul auto poate fi epuizat, atat pentru vehiculele de dimensiuni mici, cat si pentru cele de mari dimensiuni. Principala dovada a fiabilitatii este faptul ca documentele descriu conformitatea cu normele internationale de siguranta. Toata lumea stie ca un acumulator termic de inalta calitate ar trebui mentinut la o adancime buna si sa ofere „hrana” tuturor mecanismelor masinii. Pe baza acestui fapt, daca doriti sa gasiti o baterie auto de prima clasa si incredibil de profesionala, atunci va sfatuim sa acordati atentie in special acestui element auto. Este recunoscut de etichete tehnice incoerente, pe langa data de expirare imbunatatita.


O serie de caracteristici ale acestei masini de putere EA456 Exide Premium

Continut fara erori pentru intreaga masina;

Moment lustruit de lucru;

Intensitatea energiei perfectate;

Super calitate superioara;

Inofensivitate garantata;

Meci excelent de super calitate si cantitate;

Rezistenta ideala la micro-coroziune datorita sintezelor de inalta calitate;

Rezistenta excelenta la temperaturi foarte ridicate;

Geometrie retea de succes;


Alegand bateria auto EA456 Exide Premium mentionata mai sus, deveniti proprietarul elementului ideal care va va oferi o plimbare inofensiva, extrem de eficienta si de lunga durata in vehiculul dumneavoastra. Selectarea unei baterii pentru o masina este o ocupatie speciala responsabila, deoarece aceasta va domina functionarea absoluta a masinii si a altor dispozitive care necesita invariabil o intretinere completa. Daca nu stiti pe ce produs sa opriti, atunci compania noastra va poate oferi doua optiuni. Mai intai, cititi instructiunile de la marca vehiculului. In al doilea rand, sa fiti de acord cu consultantii nostri, care vor selecta cel mai bun bloc pentru dvs. in cateva minute. Nu ar trebui sa va fie jenat, deoarece suntem intotdeauna bucurosi sa-i ajutam pe soferii nostri si sa le sugeram variantele dorite pentru vehiculele lor. La noi veti gasi cel mai bogat sortiment de baterii cu proprietati semnificative, pe langa cele mai mici preturi. Alegeti doar articole practice pentru masina dvs. personala.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.