Cumparati anvelope Lassa in Chișinau

Lassa este o companie turceasca de anvelope de top. A fost fondata in 1974. Ulterior a fost redenumita Brisa. In acelasi timp, compania a intrat intr-o colaborare cu Bridgestone - cel mai important brand de anvelope din lume de origine japoneza.
Calitatea anvelopelor Lassa se realizeaza prin cercetare si dezvoltare.

In 2019, Brisa a achizitionat o unitate de productie numita „fabrica inteligenta”. O caracteristica distinctiva a fabricii este procesul de producere complet automatizat, care elimina riscul de eroare umana.
Principalele avantaje ale anvelopelor Lassa sunt durabilitatea si calitatea acestora combinate cu preturile extrem de favorabile. Compania ofera cele mai bune preturi, mentinand in acelasi timp un nivel de calitate inalt.

Anvelopele Lassa sunt excelente pentru pasionatii de viteza mare. De exemplu, anvelopele de vara Lassa Driveway Sport fac o treaba excelenta nu numai pe vreme uscata, ci si pe timp de ploaie.
In acest caz, o atentie speciala a fost acordata sigurantei. Aceste anvelope cresc stabilitatea vehiculului. In asa mod, masina se descurca bine la curbe ascutite. Stabilitatea este asigurata si de blocurile laterale puternice.

Anvelopele acestei companii au performante bune nu numai in conditii urbane, ci si pe drumurile de tara. Calatoria confortabila pe drumuri accidentate este asigurata de moliciunea si elasticitatea anvelopelor. De asemenea, aceste anvelope au o rezistenta buna la uzura.
Anvelopele Lassa sunt perfecte pentru clima noastra, asa ca le recomandam cu drag. In Moldova, puteti cumpara anvelope Lassa din magazinul nostru la preturi competitive.
Va garantam calitate si servicii impecabile!

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.