Zic X7 5W-30 Diesel 1L

96 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Zic
Vascozitatea uleiului
5W-30
Volum
1L
Tip ulei
Sintetic
Tipul motorului
Дизель

Asigurarea calitatii

A cumpara

Uleiul de motor sintetic este utilizat in inimi de masini de inalta calitate, care, in multe cazuri, sunt operate in conditii semnificativ periculoase si dificile. Acest lubrifiant Zic X7 5W-30 Diesel difera de semisintetic si mineral prin faptul ca sinteticul garanteaza un nivel mai mare de actiune a motorului, ceea ce a permis imbunatatirea timpului de functionare. La crearea uleiului, au fost utilizate cele mai relevante, cele mai bune modele si elemente, care au influentat intr-o mai mare masura functionalitatea cu un rezultat de succes.


Lista avantajelor uleiului sintetic Zic X7 5W-30 Diesel
Dintre caracteristicile acestui model de ulei, este logic sa mentionam aceste puncte:

Isi face treaba bine chiar si la temperaturi semnificativ mai scazute si conditii meteorologice periculoase;

Este oferit pentru consum, atat la motoarele pe benzina, cat si la cele diesel. Din aceasta trebuie remarcat faptul ca modelul de insamantare este considerat in mod demn cel mai practic si multifunctional;

Previne orice formare de murdarie in motor;

Ofera o protectie excelenta si excelenta impotriva supratensiunii active in conditii foarte dificile;

Lubrifiantul este emis cu cel mai mic consum de deseuri. Din acest motiv, diferiti soferi aleg uleiul specificat pentru un vehicul personal, pentru a obtine nu numai ulei profesional, ci si pentru a obtine ulei cu o perioada lunga de utilizare, care nu va permite arderea rapida a fluidului de lubrifiere;

Perfect pentru pilotii care folosesc masini moderne ultra-rapide, precum si o varietate de motociclete si ATV-uri. Acest lucru este interpretat de faptul ca modelul de ulei mentionat anterior reprezinta profesional toate functiile sale, sustinandu-le chiar si la cele mai mari viteze;

Acest ulei are o experienta considerabila, este momentul mentionat care fascineaza multi soferi, deoarece marca stie multe despre lubrifianti.


Este demn de remarcat faptul ca intregul sortiment al acestei companii Zic X7 5W-30 Diesel se distinge prin diverse documente si garantii, care arata in mod fiabil atat calitatea functionalitatii, cat si calitatea fabricarii produsului. Tipul prezentat de lubrifiant Zic X7 5W-30 Diesel este potrivit pentru toti soferii care apreciaza, recunosc uleiurile de inalta calitate si unice.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.