105Ah A-Mega Ultra

1995 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
A-Mega Ultra
Voltaj
12V
Capacitate
105Ah
Lungime
352 mm
Latime
175 mm
Inaltime
190 mm

Asigurarea calitatii

A cumpara

Aceasta marca de surse auto se desfasoara la o intreprindere straina inovatoare, unde se aplica tehnologii speciale inovatoare reale si lucreaza arhitecti uimitori si alti experti. Sursa de alimentare prezentata 105Ah A-Mega Ultra este utilizata semnificativ adesea intr-o parte semnificativa a Europei, deoarece elementul auto a trecut diferite teste de testare si teste exprese pentru stabilitate, siguranta la explozie si capacitate operationala. Datorita faptului ca acest acumulator isi arata perfect laturile, diferiti soferi comanda la fel. Bateria poate fi utilizata atat pentru vehiculele mici, cat si pentru autoutilitare. Principala dovada a rezistentei este prezenta certificatelor, care spun despre respectarea reciproca a standardelor internationale de siguranta. Toata lumea stie ca un acumulator specializat trebuie sa aiba o capacitate ideala si sa ofere o putere speciala tuturor mecanismelor masinii. De aceea, daca doriti sa obtineti o unitate de alimentare dovedita si specializata in mod semnificativ, va sugeram sa vizati direct produsul evidentiat. Este recunoscut prin etichete auto-tehnice speciale, precum si printr-o durata de viata idealizata.


Realizari ale acestei baterii A-Mega Ultra de 105Ah

„Mancare” profesionala pentru intreaga masina;

Momentul multiplicat al operatiei;

Intensitate energetica actualizata;

Calitate de prima clasa;

Siguranta garantata a ranilor;

Paritate accesibila, de inalta calitate si cost;

Rezistenta la coroziune de inalta calitate datorita sintezelor moderne;

Rezistenta uimitoare la supraincalzire;

Linie lunga de retea buna;


Optand pentru sursa A-Mega Ultra de 105Ah, sunteti stapanul componentei profesionale care va garanteaza o cursa solida, productiva si de lunga durata in vehiculul dumneavoastra. Alegerea sursei de alimentare pentru randul de fier este o actiune semnificativa, deoarece functionarea completa a vehiculului si a elementelor de intrare, care au nevoie ferm de o sursa de alimentare adecvata, vor depinde de aceasta. In cazul in care nu stiti pe ce ulei sa ramaneti, atunci compania noastra se bucura sa va ofere doua solutii. In primul caz, familiarizati-va cu instructiunile producatorului vehiculului. In al doilea rand, contactati profesionistii nostri, care vor selecta cel mai bun acumulator auto in cateva clipe. Nu va strangeti prea tare, deoarece in orice moment suntem bucurosi sa-i ajutam pe soferii nostri si sa le recomandam, in afara concurentei, elemente pentru vehiculele lor. Aici veti gasi cel mai divers sortiment de baterii cu proprietati semnificative, in plus la preturi foarte mici. Alegeti piese de schimb profesionale pentru propria masina.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.