5W-30 Castrol Magnatec Professional A5

667 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Castrol
Vascozitatea uleiului
5W-30
Volum
4L
Tip ulei
Sintetic
Tipul motorului
Бензин, Дизель

Asigurarea calitatii

A cumpara

Lubrifiantul sintetic pentru motoare a fost propus pentru utilizarea in motoarele modernizate, care in multe cazuri sunt utilizate in conditii foarte riscante si neobisnuite. Uleiul prezentat 5W-30 Castrol Magnatec Professional A5 difera de uleiul semi-sintetic si mineral prin faptul ca cel sintetic ofera un nivel mult bun de actiune a motorului electric, ceea ce a facut posibila imbunatatirea duratei de viata. La crearea uleiului, au fost utilizate cele mai moderne si dovedite mecanisme si materii prime, care au influentat semnificativ functionalitatea cu un rezultat excelent.


Lista de caracteristici a uleiului sintetic Castrol Magnatec Professional A5 5W-30
Din avantajele modelului prezentat al lubrifiantului, pot fi indicate urmatoarele puncte:

Isi face treaba perfect chiar si la temperaturi semnificativ sub zero si conditii meteorologice periculoase;

Este prezentat pentru utilizare, atat in ​​benzina, cat si in inima motorina a masinilor. Astfel, acest model este considerat meritat convenabil si versatil;

Previne formarea diferita de straturi de deseuri in motor;

Ofera o lupta profesionala si perfecta impotriva suprasolicitarii bruste in cele mai dure circumstante;

Uleiul are un consum minim de combustie. De aceea, diferiti proprietari de masini comanda uleiul prezentat pentru transportul lor, astfel incat nu numai sa preia un ulei de prima clasa, ci si sa cumpere ulei cu o perioada lunga de utilizare, ceea ce nu va duce la un transfer activ al fluidului de lubrifiere;

Va fi bine placut de catre soferii care opereaza masini moderne ultra-rapide, precum si diverse motociclete si motorete. Acest lucru este descris de faptul ca modelul mentionat al lubrifiantului isi arata toate functiile intr-un mod de inalta clasa, protejandu-le chiar si la viteze mari;

Acest ulei include un nivel decent de practica, este punctul mentionat care fascineaza multi proprietari de masini, deoarece compania este orientata in domeniul lubrifiantilor.


Este demn de remarcat faptul ca toate produsele companiei prezentate 5W-30 Castrol Magnatec Professional A5 sunt caracterizate de diferite tipuri de certificate si garantii care demonstreaza in mod fiabil atat calitatea muncii, cat si calitatea crearii produsului. Uleiul 5W-30 Castrol Magnatec Professional A5 mentionat mai sus va fi perfect pentru orice automobilist care cauta uleiuri premium si accesibile.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.