Cumparati anvelope Rosava cu livrare în Chisinau

Rosava este o companie ucraineana de producatoare de anvelope fondata in 1972.
Credo-ul companiei este crearea de anvelope prin utilizarea tehnologiilor moderne corespunzatoare schimbarilor de pe piata la preturi foarte favorabile.
Tarile CSI, in majoritatea cazurilor, nu se pot lauda cu drumuri netede, ceea ce nu se poate spune despre tarile UE. Pentru aceste tari, anvelopele Rosava sunt o alegere excelenta. Sunt complet adaptate la astfel de drumuri. Prin urmare, aceste anvelope sunt extrem de rezistente. Si acesta este probabil principalul lor avantaj.

Aceasta directie, cu accent pe durabilitate, se reflecta si in gama foarte larga de anvelope oferite de companie.
In plus, fata de anvelope pentru autoturisme, veti gasi asi nvelope pentru camioane cat si anvelope agricole. La fel, veti gasi si anvelope pentru echipamente de constructii de drumuri.
Anvelopele Rosava sunt asamblate folosind echipamente moderne si au caracteristici tehnice care nu sunt inferioare flagship-urilor din industria anvelopelor.
Compania se imbunatateste in mod constant, respectand toate standardele europene.
Dezvoltarea companiei nu sta pe loc. De exemplu, la inceputul anului 2018, Rosava a lansat productia de anvelope de 17 si 18 toli. si chiar anul urmator, pentru prima data, a fost produsa o anvelopa cu un diametru de 20 toli. Aceasta anvelopa este prima de acest gen din spatiul post-sovietic.

Cu siguranta doriti sa cumparati anvelope de calitate europeana care sa reziste la drumurile noastre dure si chiar la un pret avantajos.
In acest caz, va vom ajuta cu placere sa alegeti si sa cumparati anvelope marca Rosava.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.