75Ah A-Mega Ultra

1485 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
A-Mega
Voltaj
12V
Capacitate
75Ah
Lungime
190 mm
Latime
175 mm
Inaltime
278 mm

Asigurarea calitatii

A cumpara

Compania de insamantare a termoacumulatoarelor este creata la o noua intreprindere europeana, unde se consuma echipamente inovatoare reale, in plus, lucreaza designeri uimitori si alti specialisti. Acest acumulator 75Ah A-Mega Ultra are o cerere semnificativa in majoritatea partilor din Europa, deoarece a experimentat numeroase experimente si provocari pentru supravietuire, siguranta si functionalitate. Deoarece aceasta baterie ofera functii individuale de top, este singura baterie preferata in randul detinatorilor de masini. Elementul auto poate fi utilizat atat pentru vehiculele mici, cat si pentru vehiculele grele. Principala dovada a ultra-sigurantei este disponibilitatea documentelor care raporteaza conformitatea cu parametrii mondiali de calitate. Toata lumea stie ca un acumulator sigur trebuie sa aiba o adancime si o putere mari pentru fiecare concept de vehicul. De aceea, daca va straduiti sa cumparati o sursa de energie eficienta si foarte profesionala, va sugeram sa va concentrati asupra bateriei prezentate. Se caracterizeaza prin parametri ingineri originali, cu toata aceasta viata de lucru crescuta.


Cartea Trump a acestei masini de 75Ah A-Mega Ultra

Alimentare fiabila la toate sistemele;

Perioada de functionare modernizata;

Intensitatea energiei perfectate;

Calitate europeana profesionala;

Securitate cibernetica securizata;

Paritate placuta a calitatii si valorii europene;

Rezistenta excelenta la murdarie datorita combinatiilor moderne;

Rezistenta imbunatatita la vibratii;

Linometrie de retea corecta;


Cu aceasta baterie A-Mega Ultra de 75Ah, sunteti stapanul componentei personalizate care va va oferi o calatorie durabila, rentabila si de lunga durata in vehiculul dvs. Selectarea unei baterii pentru o masina este o actiune responsabila, deoarece intreaga activitate a vehiculului si alte mecanisme care au nevoie constanta de hrana completa vor depinde de aceasta. Daca nu stiti pe ce produs sa ramaneti, atunci compania noastra va poate oferi doua moduri. In primul caz - faceti cunostinta cu sfaturile companiei de vehicule. In al doilea rand, contactati managerii nostri, care vor selecta cel mai bun acumulator pentru dvs. in cateva momente. Nu este nevoie sa ne fie rusine, deoarece suntem bucurosi sa ne sprijinim clientii in orice moment si sa ii sfatuim cu privire la cele mai bune produse pentru vehiculele lor. Aici veti gasi cea mai cuprinzatoare compozitie de baterii cu proprietati profesionale, pe langa aceasta la preturi destul de mici. Alegeti doar produse profesionale pentru prietenul dvs. de fier.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.