A-Mega Premium 60Ah

1 285 MDL TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
A-Mega
Voltaj
12 V
Capacitate
60 Ah
Lungime
242 mm
Latime
175 mm
Inaltime
190 mm

Asigurarea calitatii

A cumpara

Brandul prezentat de surse auto este produs intr-o intreprindere paneuropeana inovatoare, unde se consuma echipamente foarte uimitoare si este realizata si de ingineri profesionisti si alti cunoscatori. Aceasta baterie A-Mega Premium 60Ah este destul de des utilizata in cea mai mare parte a Europei, deoarece a suferit tot felul de cercetari si „torturi” pentru stabilitate, fiabilitate si functionalitate. Datorita faptului ca acest acumulator reprezinta in mod stralucit caracteristicile personale, diferiti soferi il prefera doar pe acesta. Sursa vehiculului poate fi utilizata atat pentru vehiculele de tip trim, cat si pentru cele de marfa. Motivul principal pentru siguranta este disponibilitatea certificatelor care descriu conformitatea cu standardele internationale de fiabilitate. Toata lumea stie ca un acumulator profesional trebuie pastrat la capacitate maxima si sa alimenteze toate mecanismele masinii. Din aceasta, trebuie remarcat faptul ca, daca doriti sa gasiti o baterie auto dovedita si cea mai impecabila, va sugeram sa evidentiati pachetul de baterii specificat. Se remarca prin caracteristicile sale ingineresti ridicate, pe langa durata de viata operationala crescuta.


Lista avantajelor bateriei prezentate A-Mega Premium 60Ah

„Mancare” excelenta pentru toate „inghititurile de fier”;

Termen de utilizare actualizat;

Continut actualizat;

Calitate regala;

Eurosecuritate comandata;

Un meci frumos de super calitate si valoare;

Rezistenta imbunatatita la supraincalzire datorita sintezelor de calitate;

Calire incomparabila la temperaturi scazute;

Linometrie de retea buna;


Alegand bateria A-Mega Premium 60Ah specificata, sunteti proprietarul unei celule specializate care va va aduce o cursa durabila, productiva si pe termen lung in vehiculul dvs. personal. Selectarea unui pachet de baterii pentru o inghititura de fier este o problema serioasa, deoarece functionarea completa a masinii si a altor elemente care necesita invariabil o intretinere eficienta vor depinde de aceasta. In cazul in care nu stiti ce ulei sa opriti, atunci compania noastra este gata sa va sfatuiasca in doua moduri. Prima este sa cititi instructiunile de la compania de vehicule. In al doilea rand, sa fiti de acord cu consultantii nostri, care vor alege cel mai bun acumulator auto in cateva minute. Nu are sens sa fim timizi, deoarece in orice moment suntem bucurosi sa venim in ajutorul utilizatorilor nostri ai drumului si sa le propunem variante adecvate pentru masina lor. La noi veti gasi cea mai larga gama de baterii auto cu functii de top si preturi ridicole. Comandati piese de schimb profesionale direct propriului prieten cu patru picioare.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.