A-Mega Ultra+ 62Ah

1 736 MDL TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
A-Mega
Voltaj
12 V
Capacitate
62 Ah
Lungime
242 mm
Latime
175 mm
Inaltime
190 mm

Asigurarea calitatii

A cumpara

Marca prezentata a bateriei este produsa la o intreprindere moderna paneuropeana, unde se consuma super-tehnologii de varf, cu toti acesti tehnologi speciali si alti maestri ai meseriei lor. Auto-acumulatorul A-Mega Ultra + 62Ah mentionat mai sus este destul de dens utilizat intr-o zona extinsa a teritoriilor Europei, pe motiv ca produsul a trecut diferite teste si teste de supravietuire, securitate si performanta. Deoarece acest acumulator este incredibil de personalizat, numerosi soferi l-au ales exclusiv. Bateria poate fi descarcata atat pentru autoturisme, cat si pentru vehicule grele. Dovada centrala a fiabilitatii este prezenta contractelor, unde se anunta ca sunt indeplinite standardele standard de fiabilitate. Nu exista niciun secret in acest sens ca un acumulator termic de inalta calitate ar trebui sa se distinga printr-o capacitate imbunatatita si sa furnizeze energie ansamblurilor auto absolute. De aceea, daca doriti sa aveti o sursa de alimentare cat mai sigura si mai magistrala posibil, va sugeram sa utilizati bateria specificata. Este caracterizat de etichete tehnice dovedite si chiar si de durabilitate extinsa.


Tabelul avantajelor acestei baterii A-Mega Ultra + 62Ah

Continut excelent pentru toate sistemele;

Perioada de utilizare imbunatatita;

Capacitate optimizata;

Calitate europeana excelenta;

Ultra-siguranta incarcata;

Corespondenta excelenta de calitate si cost;

Rezistenta profesionala la ruginire datorita sintezei perfecte;

Rezistenta uimitoare la temperaturi scazute;

Linometrie de retea buna;


Alegand sursa specificata pentru A-Mega Ultra + 62Ah, deveniti proprietarul unei celule auto specializate care va va oferi o cursa inofensiva, eficienta si de lunga durata in vehiculul dvs. Alegerea alimentelor pentru inghititul de fier este o chestiune semnificativa, deoarece functionalitatea deplina a masinii si a altor structuri, care au o nevoie ferma de continut de inalta calitate, se vor supune acestui fapt. In cazul in care nu stiti pe ce ulei sa ramaneti, atunci compania noastra este bucuroasa sa va recomande doua moduri. In primul caz - cititi invataturile de la creatorul masinii. In al doilea rand, contactati managerii nostri, care vor selecta un acumulator auto de marca in cateva minute. Nu are sens sa fim timizi, pentru ca zi si noapte suntem bucurosi sa ne intalnim calaretii si sa le oferim optiunile potrivite pentru caii lor de fier. La noi veti gasi cea mai cuprinzatoare selectie de baterii cu parametri superbi, cu toate acestea la cele mai mici preturi. Comandati-va propriul cal de fier exact elementele de baza dovedite.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.